جستجو حرفه ای پروپوزال آماده ، پرسشنامه و تمامی مطالب سایت



مقاله با ترجمه: رویکردهای جدید در حذف فلزات سنگین از فاضلاب صنعتی

  • پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • راهنماي پرداخت آنلاين
افزودن به سبد خرید

مقاله با ترجمه: رویکردهای جدید در حذف فلزات سنگین از فاضلاب صنعتی (۲۰۱۱).

در میان صنایع تولید کننده مواد شیمیایی، صنایع تولیدکننده فلزات سنگین مانند کادمیم، کروم، مس، نیکل، سرب و روی به دلیل تخلیه مقادیر زیادی از فاضلاب فلزدار، جزو زیان آورترین ها هستند. امکان جذب این فلزات توسط ارگانیزم های زنده به دلیل انحلال پذیری زیادشان در محیط های آبزی وجود دارد. ورود این مواد به چرخه غذایی ، می تواند موجب تجمع مقادیر زیادی از این فلزات سنگین در بدن انسان شود. زمانی که غلظت این فلزات از حد مجاز بیشتر شود، می توانند موجب اختلال جدی در سلامتی انسان شوند. بنابراین لازم است که فاضلاب آلوده به فلز قبل از وارد شدن به محیط زیست تصفیه گردد. حذف فلزات سنگین از فاضلاب غیرآلی را می توان توسط فرایندهای متداول تصفیه مانند رسوب دهی شیمیایی، تبادل یونی و حذف الکتروشیمیایی انجام داد. این روش ها معایب مهمی دارند که برای مثال می توان به حذف ناقص، مصرف زیاد انرژی و تولید لجن سمی اشاره نمود.

اخیرا روش های متعددی برای ایجاد فناوری های موثرتر و ارزان تر هم به منظور کاهش مقدار فاضلاب تولید شده و هم ارتقای کیفیت فاضلاب تصفیه شده مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته اند. در سال های اخیر جذب سطحی به یکی از گزینه های تصفیه تبدیل شده است و تحقیقات برای یافتن جاذب های ارزانی که ظرفیت متصل شدن به فلزات را داشته باشد، افزایش یافته است. جاذب ها می توانند به صورت معدنی، با منشا زیستی (آلی)، زئولیتی، محصولات جانبی صنایع، ضایعات کشاورزی، توده های آلی و مواد پلیمری باشند. جداسازی غشایی به دلیل کاربرد مناسب و آسانش در تصفیه فاضلاب غیرآلی کاربرد زیادی پیدا کرده است. روش های مختلفی برای فیلتراسیون غشایی مانند اولترافیلتراسیون (UF)، نانوفیلتراسیون (NF) و اسمزی معکوس (RC) وجود دارند. روش هایی مانند برقکافت که برای تصفیه از الکتریسیته بهرع می برند نیز به حفاظت از محیط زیست کمک کرده اند. روش کاتالیز نوری نیز روشی مطمئن و نوآورانه برای نابودی موثر آلاینده های آب به شمار می رود. اگرچه روش های زیادی را می توان برای تصفیه فاضلاب غیرآلی به کار برد، تصفیه ایده آل نه تنها باید مناسب، متناسب و در شرایط محلی کاربردی باشد، بلکه باید بالاترین استانداردهای سطح آلایندگی را نیز ارضا کند. این مقاله مروری بر روش های تصفیه شیمیایی- فیزیکی جدید برای حذف فلزات سنگین از فاضلاب صنعتی دارد. در این مقاله مزایا و معایب کاربردی این روش ها نیز ارزیابی شده است. به منظور تاکید بر عملکرد حذفی روش ها، تاثیر پارامترهای عملیاتی عمده مانند PH و بازده تصفیه نیز بررسی شده اند.

………………………………………………………..

دانلود مقاله انگلیسی (فایل pdf) همراه با ترجمه فارسی (فایل word)

2020-08-08
كد : 138710
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :
مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (آسان داک) مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (www.Asandoc.com) تنها مرکز دانشگاهی در ایران است که خدمات جامع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد . این مرکز با بکار گرفتن اساتید خبره و نام آشنا در ایران در همه رشته های دانشگاهی سعی در ارائه خدمات علمی برتر در حوزه های پروپوزال آماده، مقاله بیس پایان نامه، پرسشنامه و ترجمه آماده و همچنین تحقیقات آماده برای متغیرهای فصل دوم پایان نامه کرده است . بدین جهت سایت آسان داک توانسته است یکی از پر بازدیدترین سایت های کشور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شود و امروزه بیشتر دانشگاه های کشور به این مرکز جامع دانشگاهی دسترسی دارند . کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می توانند نمونه پروپوزال آماده خود برای درس روش تحقیق در رشته مدیریت ، حسابداری ، روانشناسی ، علوم تربیتی و سایر رشته ها را به راحتی از سایت خریداری و دانلود کنند . همه نمونه پروپوزال های ارشد و دکتری که به صورت تکمیل شده و فرم پر شده در سایت قرار گرفته مورد تأیید می باشد . حتی برای پروپوزال آماده و نمونه پروپوزال مطالبی رایگان برای دانلود در سایت قرار گرفته که دانشجو می تواند آنها را مطالعه کند .
© تمامی حقوق برای سایت آسان داک ( پروپوزال آماده - تحقیقات آماده - مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه ) محفوظ است .
Site Map - Facebook - Rss