رابطه ويژگي هاي سازمان يادگيرنده با خلاقيت مدیران مدارس ابتدائی شرق گیلان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رابطه ويژگي هاي سازمان يادگيرنده با خلاقيت مدیران مدارس ابتدائی شرق گیلان
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
امروزه همة سازمان ها براي بقا، نيازمند انديشه هاي نو و نظرات بديع و تازه اند. افكار و نظرات جديد همچون روحي در كالبد سازمان دميده مي شود و آن را از نيستي و فنا نجات مي دهد . در عصر ما براي بقاء و پيشرفت و حتي حفظ وضع موجود، بايد جريان نوجوئي و نوآوري را در سازمان تداوم بخشيد تا از ركود و نابودي آن جلوگيري شود . براي آن كه بتوان در دنياي متلاطم و متغير امروز به حيات ادامه داد بايد به نوآوري و خلاقيت روي آورد و ضمن شناخت تغييرات و تحولات محيط براي رويارويي با آنها پاسخ هاي بديع و تازه تدارك ديد و همراه تأثيرپذيري از اين تحولات بر آنها تأثير نهاد و بر آنها شكل دلخواه داد ( الواني،۱۳۸۸).
انسان كيفيت زندگي خود را مرهون ذهن و انديشه خود مي باشد و ذهن نيز به نوبه خود متكي بر خلاقيت و نوآوري است . اگر انسان خلاق و نوآور نبود در چرخه حيات اسير فرآيند تكراري و يكنواختي مي شد نه تغييري روي مي داد و نه بهبودي، همه اختراعات و اكتشافات بشر پيشرفت هاي گوناگون زمينه هاي مختلف،مرهون خلاقيت و نوآوري است ( سيد عباس زاده،۱۳۸۷).
از ديدگاه صاحبنظران، يادگيري سازماني مهمترين فرصت براي ايجاد تغيير و تحول و همگام شدن با تغييرات محيطي است ( کانر[۱] ، ۱۹۹۲).
امروزه در هزاره سوم، موفق ترين سازمان ها، سازمان هاي يادگيرنده ناميده مي شوند . سازمان هاي يادگيرنده پديده اي هستند كه با شروع دهه ۹۰ ميلادي مطرح شدند . علت پديدار شدن چنين سازمان هايي، شرايط، نظريه ها و تغيير و تحول در محيط هاي سازماني قبل از دهه مذكور بوده است به گونه اي كه تمام سازمان ها تلاش گسترده اي را براي بقاي خود آغاز كرده بودند و براي آنكه بتوانند خود را در محيط پرتلاطم اطراف خود حفظ كنند، مي بايست از قالب هاي غيرپويا خارج و به سمت سازمان يادگيرنده متحول شوند . يعني در ساختار و اساس خود تغييرات عميقي ايجاد كنند.
سازمان ها قبلاً در محيطي پايدار به سر مي بردند و وقايع آينده تقريباً قابل پيش بيني بودند، به طوري كه مديران مي توانستند در شرايط مطمئن برنامه ريزي كنند . اما امروز محيط به شدت در حال تغيير است و تغييرات تكنولوژيك، اقتصادي، فرهنگي و سياسي به سرعت سازمان را تحت تأثير قرار مي دهند ( نژاد ايراني،۱۳۸۱).
سنگه[۲] (۱۹۹۱) سازمان يادگيرنده را سازماني مي داند كه به طور مداوم ظرفيت خود را به منظور خلق آينده توسعه مي دهد . براي چنين سازماني، فقط حفظ حيات كافي نيست و در آن « يادگيري براي بقا» يا آنچه كه « يادگيري تطابقي » ناميده مي شود ، با « يادگيري مولد » در هم آميخته و منجر به يادگيري مي شود كه ظرفيت خلاق بودن ما را افزايش مي دهد ( سنگه،۱۹۹۱)
بنت و اوبراين[۳] (۱۹۹۴) سازمان يادگيرنده را سازماني مي دانند كه به طور پيوسته تغيير مي يابد و ظرفيت يادگيري، تطبيق و تغيير را در فرهنگ خود افزايش مي دهد ( بنت و اوبراين، ۱۹۹۴).
گروين[۴] (۱۹۹۳) چهار ويژگي را براي سازمان هاي يادگيرنده ذكر مي كند؛ از نظر او سازمان يادگيرنده، سازماني است كه در خلق، اكتساب و انتقال دانش و اصلاح رفتار مبتني بر دانش و بينش جديد مهارت كسب كرده است (گروين،۱۹۹۳).
اگر چه ممكن است، نظرات و مفاهيم ارائه شده توسط دانشمندان در ارتباط با خصوصيات و ويژگيهاي سازمانهاي يادگيرنده متفاوت با هم به نظر آيد، موضوعات مشتركي در نوشته هاي تمامي آنها وجود دارد و اين ويژگي ها را مي توان در قالب پنج دستة كلي تقسيم بندي و بيان كرد:
۱- ويژگي هاي رهبري سازمان يادگيرنده؛
۲- ويژگي هاي نيروي انساني سازمان يادگيرنده؛
۳- ويژگي هاي طرح سازماني سازمان يادگيرنده؛
۴- ويژگي هاي فرهنگ سازمان يادگيرنده؛
۵- ويژگيهاي مأموريت/ استراتژي سازمان يادگيرنده ( قرباني زاده،۱۳۸۸).
به طوريكه قبلاً ذكر گرديد به باور انديشمندان، يكي از اهداف ايجاد بستر و توسعه سازمان يادگيرنده همانا ايجاد زمينه و افزايش سطح خلاقيت و نوآوري در سازمان هاست.
مدیران باید بپذیرند که در عصر دانش و اطلاعات و توسعه دانایی و خلاقیت، مدیریت می کنند و لازمه موفقیت آن ها در این برهه آن است که به مقوله خلاقیت به عنوان یک مساله و فرصتی برای پویایی و توسعه بنگرند و از حل مساله به روش های سنتی و معمول بپرهیزند ( روحانی،۱۳۸۴).
لذا در این پژوهش محقق درصدد آن است تا به بررسی رابطه ويژگي هاي سازمان يادگيرنده و خلاقيت مدیران مدارس متوسطه بپردازد.
[۱] . Conner
[۲] . Senge
[۳] . Bennett & O’Brien
[۴] . Garvin
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده