تاثیرمدیریت اقتضایی برپیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: تاثیرمدیریت اقتضایی برپیشرفت تحصیلی دانش آموزان
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
مديريت اقتضايي، يكي از انواع مديريت ميباشد كه استفاده از آن در حوزة عمل سازمانها تدريجا رواج پيدا ميكند. در نظریه اقتضایی، تعداد زیادی از متغیرها به طور همزمان بر سازمان و ساختار آن تأثیر می گذارد و هر گونه تصمیم گیری بر مبنای شرایط می باشد. بسیاری از محققان بر نقش مدیریت بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تأکید داشته اند. در واقع، ضرورت مدیریت بر مبنای اقتضا از این واقعیت نشأت می گیرد که عملکرد مدیر در هر زمان، باید با توجه به “موقعیت و مجموعه شرایط فعالیت وی” ارزیابی شود. در این مطالعه تاثیرمدیریت اقتضایی برپیشرفت تحصیلی دانش آموزان مورد بررسی قرار می گیرد.
نكته جالب در دانش مديريت آن است كه نزديك به يك قرن پس از شكل گيري منسجم و رسمي اين دانش در جهان و آمد و رفت قضايا و نظريه هاي گوناگون در اين زمينه اكنون دانشمندان اذعان مي كنند كه براي مديريت بر يك سازمان حتي نمي توان بر دقيقترين و پيچيده ترين پژوهشهاي صورت گرفته در سازمانهاي مشابه نيز به عنوان راه حل قطعي و مناسب جهت پياده سازي با هدف كسب نتيجه مناسب اتكا كرد (آصف زاده، ۱۳۸۳).
بر مبنای نظریه اقتضا که در چارچوب نگرش سیستمی بخوبی قابل طرح است هیچ نظم (اصل) سازمان یافته واحدی برای تمام موقعیتها مطلوب و مناسب نیست. اين نظريه توسط آقاي استونر در سال ۱۹۹۵ مطرح شد. اين نظريه بيان مي دارد كه در مديريت چيزي به نام بهترين شيوه وجود ندارد. هيچ برنامه، ساختارسازماني، سبك رهبري، شيوه كنترل و موارد دیگر كه متناسب با همه موقعيت ها باشد در بين نيست. بلكه مدير بايد طرق مختلفي كه متناسب با موقعيت هاي مختلف باشد را جستجو و پيدا كند (بورتون و همکاران[۱]، ۲۰۰۰).
……
مرور منابع:
قاسمیه (۱۳۸۸) ارزيابي نظريه اقتضايي در بررسي اثرات بکارگيري فناوري اطلاعات در سازمان با استفاده از ديدگاه هاي تناسب را انجام داد. در اين مطالعه، نتايج يک تحقيق ميداني مبتني بر اطلاعات ۲۱۳ شرکت ايراني در خصوص ارزيابي اثرات فن آوري اطلاعات با استفاده از سه ديدگاه تناسب و روش آماري مربوط به آنها توضيح داده شده است. به کارگيري سه روش مختلف به طور هم زمان علاوه بر فراهم ساختن يک ديدگاه نسبتا جامع در ارزيابي اثرات فن آوري اطلاعات بر سازمان و عملکرد آن، امکان مقايسه روش هاي مختلف تناسب را نيز فراهم مي سازد. نتايج اين تحقيق مي تواند در بسط تئوري و روش شناختي ادبيات در حال تکامل تئوري اقتضايي، نظريه اي که مبناي اصلي آن بر اين اعتقاد استوار است که اثربخشي يک سازمان به ميزان تناسب بين طراحي سازمان و زمينه هايي که سازمان با آن روبرو است متکي است، و تئوري هاي مربوط به اثرات فن آوري اطلاعات، نقش موثري ايفا نمايد.
………..
فرضيههاي تحقیق:
فرضیه اصلی:
۱– مدیریت اقتضایی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تأثیر معنی دار دارد.
فرضیه های فرعی:
۲- عوامل رهبری مدیریت اقتضایی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تأثیر معنی دار دارد.
۳- عوامل پیروان مدیریت اقتضایی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تأثیر معنی دار دارد.
۴- عوامل موقعیتی مدیریت اقتضایی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تأثیر معنی دار دارد.
………….
[۱]– Burton et al.