بررسی رابطه جرأت ورزی کارکنان بر فرسودگی شغلی در سازمان بیمه مرکزی ایران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی رابطه جرأت ورزی کارکنان بر فرسودگی شغلی در سازمان بیمه مرکزی ایران
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
ارتباط يكي از مهمترين زمينه هاي سلامت زندگي اجتماعي و منشأ فرهنگ و به عنوان زمينه و مبناي حركت و ارتقاي انساني است كه اگر تحت تأثیر قرار بگیرد، بي شك پايه اصلي زندگي مي لغزد و رضايت از آن محو مي شود. در اين ميان ارتباط مؤثر با ديگران، مهارتي است كه انسان را در موقعيّت ممتاز و بهتري قرار مي دهد و دستيابي به موفّقيّت و خوشبختي را سهل تر مي سازد (حسینی، ۱۳۸۷).
ارتباط مؤثر رابطه اي است كه در آن شخص به گونه اي عمل مي كند كه در آن علاوه بر اينكه خودش به خواستههايش مي رسد، افراد مقابل نيز احساس رضايت دارند. يكي از مهارت هاي ارتباط مؤثر، جرأت ورزي است. افرادي كه از مهارت جرأت ورزي[۱] (حدّ وسط برخورد منفعلانه و پرخاشگري) بي بهرهاند، نمي توانند از خودشان دفاع نمايند؛ لذاست كه غالباً در برخورد با ديگران منفعل، پشيمان و ترسو بوده و به جاي اهمّيّت به نيازها و خواسته اي خود، از خواسته ها و نظر ديگران تبعيّت مي كنند (آلبرتی و امونز[۲]، ۲۰۰۱).
……
مرور منابع:
اکبری و همکاران (۱۳۸۹) تاثير برنامه مداخله اي-آموزشي جرات ورزي، حل مساله و حرمت خود بر هوش هيجاني را مورد بررسی قرار دادند. روش پژوهش از نوع شبه آزمايشي بود. جامعه مورد مطالعه را دانش آموزان پسر دبيرستاني تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره) شهر تهران تشکيل مي دادند. از ميان اين افراد ۱۵ نفر، که بهر هيجاني کمترين نمره را بين ۱۲۰ نفر به دست آوردند، به عنوان نمونه انتخاب شدند و تحت کار بندي آزمايشي قرار گرفتند. گروه آزمايش در ۱۵ جلسه ۹۰ دقيقه اي براي مولفه هاي جرات ورزي، حل مساله و حرمت خود آموزش ديدند. تحليل نتايج اندازه گيري مکرر همراه با انتقال اثر نشان داد که برنامه مداخله اي جرآت ورزی هوش هيجاني را افزايش مي دهد. همچنين هر يک از سه قسمت برنامه آموزشي (جرات ورزي، حل مساله و حرمت خود) جداگانه باعث افزايش هوش هيجاني مي شوند.
………..
فرضيههاي تحقیق:
فرضیه اصلی:
۱- جرأت ورزی کارکنان بر فرسودگی شغلی کارکنان در سازمان بیمه مرکزی ایران تأثیر دارد.
فرضیه های فرعی:
۱- جرأت ورزی کارکنان بر خستگی عاطفی کارکنان در سازمان بیمه مرکزی تأثیر دارد.
۲- جرأت ورزی کارکنان بر مسخ شخصیت کارکنان در سازمان بیمه مرکزی تأثیر دارد.
۳- جرأت ورزی کارکنان بر فقدان موفقیت فردی کارکنان در سازمان بیمه مرکزی تأثیر دارد.
………….
[۱] – Assertivenss
[۲] – Alberti and Emonz