: بررسی راهکارهای ارتقا و توسعه ورزش همگانی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسی راهکارهای ارتقا و توسعه ورزش همگانی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی کرمان
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش: مدیریت ورزشی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
ورزش با سرشتي بسيار پرنفوذ، تقريبا بر همه جنبههاي زندگي روزمره ما اثر ميگذارد. ورزش با داشتن جايگاه رفيع در جامعه، دو جنبه مثبت و منفي را دارد. ورزش به عنوان محلي براي ايجاد دگرگونيهاي اجتماعي قدرتي باور نكردني دارد. ورزش ميتواند به شكل دادن و دائمي ساختن بسياري از ارزشهاي اجتماعي كه بسيار مورد توجه هستند كمك كند. اين گونه ارزشها مشتمل بر سختكوشي، از خودگذشتگي، رعايت حقوق ديگران، رعايت قوانين حاكمه، بازي منصفانه، وفاداري، تعهد، قابليت اعتماد و نظم شخصي است، ورزش ميتواند به پايداري افراد و به طور كلي ثبات جامعه ياري رساند. امروزه ورزش ابزاري براي ارتقاي سطح رفاه و آسايش و همچنين راهي براي تقليل استرسها و عوامل خطرزاي تندرستي در آحاد جامعه است. ورزش شامل همه اشكال فعاليت بدني به صورت مشاركت سازمان يافته يا تصادفي براي بروز يا بهبود زيبندگي جسم و آسايش روان، ايجاد روابط اجتماعي يا دستيابي به نتايج در جريان رقابت در همه سطوح تعریف شده است (حیدری ۱۳۹۰، ۱۲).
توسعه و اعتلاي تربيتبدني و ورزش در جامعة ما منوط به تحول سازنده و مثبت در برنامههاي جاري ورزشي است (منظمی ۱۳۹۰،۱۶۸-۱۵۱). قرن بيستم قرن ورزش همگانی و تفريحی است (گرگینو ۲۰۰۱، ۱۹۴-۱۷۳). ورزش همگاني معادل كلمه انگليسي ورزش براي همه[۱] و ورزش عمومي[۲] است. معمولاً به فعاليتهاي ورزشي اطلاق ميشود كه جنبه تفريحي داشته و بدون توجه به نتيجه آن انجام شود.
در بعضي از منابع واژه مشاركت كلان[۳] را معادل ورزشهاي همگاني ميدانند (برنامه توسعه راهبردی ورزش قم، ۱۳۸۹، ۵). بر اساس تعاریف کلاسیک، ورزشهاي همگاني فعاليتهايي را در بر ميگيرد كه شكلي از فعاليتهاي جسمي يا حضور منظم در فعاليتهاي جسماني است كه سلامت بدن و روان را بهبود بخشد، روابط اجتماعي را شكل دهد و يا منجر به نتايج مثبت شود (مول ۱۹۹۷، ۸۷).
حیدری (۱۳۹۰) ورزش همگانی را هر فعاليت ورزشي میداند كه پرداختن به آن بدون در نظر گرفتن سن، جنس، توانايي و وابستگي اجتماعي امكان پذير باشد و پرداختن به آنها غالبا نيازمند آموزشهاي ويژه يا طولاني مدت نباشد و معمولا با كمترين امكانات و در فضاهاي عمومي قابل انجام باشد. ورزشهاي تفريحي كه مترادف با ورزشهاي همگاني است، پرداختن به مجموعهاي از فعاليتهاي ورزشي ساده، كم هزينه، بدون رسميت، فرح بخش و با نشاط است كه فرصت و امكان شركت در آنها براي همه افراد وجود داشته باشد. ورزشهاي همگاني و تفريحي در قالب پنج فعاليت و برنامه جداگانه و مرتبط با هم اجرا ميشود كه عبارتند از ورزش آموزشي، ورزش غيررسمي، ورزش درون بخشي، ورزش برون بخشي و ورزش باشگاهي (مول ۱۹۹۷، ۹۷). علل مختلفی منجر به عدم شرکت بانوان در ورزش همگانی می گردد. راهکارهای زیادی جهت رفع این موانع و ارتقا ورزش همگانی وجود دارد.
امروزه در ميان صاحب نظران ديگر بحث اهميت و ضرورت ورزش و توجيه آن براي مردم مطرح نيست، بلكه برنامهريزي و سرمايهگذاري در اين امر به منظور ارضاي نيازهاي اجتماعي به عنوان ضرورتي اجتنابناپذير درآمده است. در ورزش کشور نیز، به طور كلي نتايج پژوهشهاي انجام شده نشان داده است كه فقدان سياست، خط مشيهاي راهبردي، عدم هماهنگي بين مجموعه نهادها، سازمانها و دستگاههاي اجرايي مرتبط با ورزش، ناكافي بودن منابع مادي و انساني در حوزههاي مختلف ورزشي و بعضاً انجام كارهاي موازي و عدم نظارت كافي بر فعاليتهاي ورزشي از جمله مهمترين نارساييهاي ورزش كشور محسوب ميشوند (برنامه توسعه راهبردی ورزش قم ۱۳۸۹، ۵).
ورزش به معناي رايج امروزي نمودي نو است که در آن ورزش همگانی قویا مورد توجه قرار گرفته است. ارتقاء سلامتي جامعه در بطن توسعه و ترویج ورزش همگاني قرار داد. ورزش همگاني به عنوان يكي از پديدههاي جامعه مدرن، همواره مورد تقاضاي شهروندان بوده است. دولتها و موسسات عمومي نيز براي برآورده كردن اين تقاضاها به عنوان حقوق شهروندي، امكانات متناسبي را عرضه ميكنند. در ايران احداث ايستگاههاي ورزش همگاني در شهرهاي بزرگ و كوچك براي پاسخ به اين خواست يا ايجاد چنين تقاضايي است. اما مشاهدات ساده نشان ميدهد كه استفاده از اين امكانات آن طور كه انتظار ميرود مورد استقبال قرار نگرفته است. به عبارت ديگر و به زبان جامعه شناختي، شرايط اجتماعي امكان دستيابى يا استفاده از امكانات ورزش همگاني آنچنان كه انتظار ميرود فراهم نشده است (سعیدی ۱۳۹۰، ۱۳۲).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Sport For All
[۲] Community Sport
[۳] Mass Participation