دانلود پروپوزال آماده: تعیین بهترین زمان نشاکاری گیاه استویا در شرایط اقلیمی اهواز
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تعیین بهترین زمان نشاکاری گیاه استویا در شرایط اقلیمی اهواز
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
در اواخر سال ۱۸۸۰ مویسین[۱] برتونی رئیس دانشگاه آسونسین[۲] در پاراگوئه، گیاه استویا را مورد مطالعه قرار داد و در سال ۱۹۰۵ مقالهای منتشر نمود. اولین بار در سال ۱۹۰۸ در آمریکای جنوبی کشت شد و اولین محصول آن برداشت شد (ریتاالکینس[۳]، ۱۹۹۷).
در سال ۱۹۷۰ روشهای استخراج عصاره استویا توسعه یافت و استویوزاید که ۲۰۰ تا ۳۰۰ بار شیرینتر از ساکارز است استخراج شد. در سال ۱۹۰۸ به عنوان شیرین کننده معروف شناخته شد و مصارف زیادی پیدا کرد. امروزه بهصورت تجاری در پاراگوئه، برزیل، آمریکای جنوبی، فلسطین اشغالی، چین، تایلند، ایالت متحده کشت میشود و در ژاپن و کره جنوبی به عنوان شیرینکنندهای مهم شناخته میشود (ریتاالکینس، ۱۹۹۷). گیاه استویا شامل ۲۴۰ گونهی گیاهان بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک و گونههای یافته شده در بخشهای شمالی مانند دیو مکزیکو، آریزونا و تکزاس میباشد (عسگری، ۱۳۹۰). فراوانترین گونههاي این گیاه عبارتند از: ربادیانا[۴]، پیلوسا[۵]، اپاتوریا[۶]، اواتورا[۷]، پلامرا[۸]، سالیکفوریا[۹] و سراتا[۱۰]
(کوری[۱۱] و اشلی[۱۲]، ۲۰۰۸). در مطالعهای که در برزیل روی اثر مثبت استویا بر بیماری دیابت نوع ۲ انجام شد نتایج بهدست آمده نشان داد که استویوزاید سطح قند خون در بیماران دیابتی نوع ۲ را کاهش داده و درنتیجه اثرات مفیدی بر روی متابولیسم گلوکز داشته و ممکن است در درمان دیابت نوع ۲ سودمند باشد (گرگرسن[۱۳] و همکاران، ۲۰۰۴).
در مطالعهای بر روی تأثیر استویا بر بیماری دیابت محققان دریافتند که گیاه مذکور هیچ اثری بر روی قند خون ندارد. در حقیقت استویا با درجه خلوص بالا جهت کنترل قند خون، کنترل فشار خون و کنترل وزن ایمن است (کریمیان آذری، ۱۳۹۰).
در آزمایشی که به منظور تخمین کمّی محتوای بیوشیمیایی عصارههای مختلف برگهای استویا انجام شد نتایج نشان داد که در عصاره برگهای تازه استویا درصد کربوهیدرات از درصد قندها، اسیدهای آمینه و دست کم محتوای پروتئین بالاتر است. در حال حاضر در عصاره برگهای تازه، کاهش قندها در بالاترین درصد میباشد و پس از آن پروتئینها و اسیدهای آمینه قرار دارند. غلظت قندها، کربوهیدراتها، پروتئینها و اسیدهای آمینه در برگهای خشک با توجه به کاهش رطوبت و افزایش خالص ماده خشک بیشتر از برگهای تازه بود. بنابراین به دلیل کالریزا نبودن و همچنین استفاده از آن به عنوان مکمل طبیعی برای شکر تقاضا برای استویا به طور گستردهای در حال افزایش است (سنهال[۱۴] و مادوکار[۱۵]، ۲۰۱۱).
در تحقیقی که روی ترکیبات استخراج شده سه گونه وافر استویا با نامهای ربادیانا، پیلوسا و اپاتوریا انجام شد نتایج نشان داد که عصاره استویا پیلوسا داراي قدرت آنتیاکسیدانی بیشتري بوده و موجب کاهش بیشتر اندیس پراکسید چربی شد، همچنین غلظت مصرفی ترکیبات شیرین کننده اثر مستقیم بر میزان خاصیت آنتیاکسیدانی آنها دارد (حمزه لوئی و همکاران، ۱۳۸۸).
مطالعات نشان داد میزان قند خون با مصرف استویا تنظیم و درمان شده و اگر میزان قند خون نرمال باشد استویا در کاهش آن بی تأثیر است (حسین[۱۶]و همکاران، ۲۰۰۸ ؛ چتسودتیپونگ و مان پراسات، ۲۰۰۹).
بررسیهای انجام شده برروي ترکیب غالب استویا یعنی استویوزاید و تأثیر آن در مهار واکنشهاي اکسیداسیون خود به خودي روغنهاي خوراکی نشان داد که استویوزاید به عنوان یکی از سه ترکیب غالب در عصارههاي استویا ربادیانا داراي حداکثر قدرت آنتیاکسیدانی و پس از آن استویول بیوزاید میباشد (ویلر[۱۷] و همکاران، ۲۰۰۸).
آقایی و همکاران (۱۳۹۰) با استفاده از عصارههای اتانولی، متانولی، استونی و آبی برگ گیاه استویا، اثر قند بر باکتری استرپتوکوکوس موتانس را بررسی کرده و به این نتیجه دست یافتند که همهی عصارههای برگ گیاه استویا دارای خاصیت ضدمیکروبی میباشند. با توجه به اثر ممانعت کنندگی عصارهی متانولی، اتانولی و استونی برگ گیاه استویا بر روی رشد استرپتوکوکوس موتانس، استفاده از عصارهی این گیاه در خمیردندان و دهانشویه توصیه میگردد (آقایی و همکاران، ۱۳۹۰).
لچامو[۱۸] (۱۹۹۳) با انجام آزمایشهایی بر روی بابونه آلمانی گزارش کرد که با افزایش سطح کاربرد کود نیتروژن، ارتفاع گیاه، عملکرد ساقه، تعداد پنجههای گل دهنده، وزن خشک و تر علوفه، عملکرد دانه و ماده خشک گیاه، شاخههای فرعی گل دهنده، شاخههای فرعی اولیه و تعداد گلها بهطور قابل ملاحظهای افزایش یافت، ولی هیچگونه تغییری در ترکیبات ماده مؤثره حاصل نشد.
کومار[۱۹] و همکاران (۲۰۱۳) در مطالعهای روی عملکرد کمی و کیفی استویا تحت تأثیر تیمار سرزنی و کاربرد محلول پاشی گزارش کردند که سرزنی نوک جوانهی شاخههای استویا در مقایسه با عدم سرزنی نوک جوانهها باعث افزایش ۱۳ تا ۱۷ درصد شاخهدهی و افزایش عملکرد برگ خشک بدون تأثیر روی کیفیت آن شد. همچنین کاربرد محلول پاشی عناصر غذایی تأثیر قابل توجهی را روی پارامترهای رشد از قبیل صفت عملکرد، محتوای کلروفیل و افزایش معنیدار عملکرد برگ خشک به میزان ۸ تا ۲۶ درصد نسبت به تیمار شاهد نشان داد. بنابراین سرزنی جوانههای شاخههای استویا و کاربرد محلول پاشی نیترات پتاسیم (KNO3) و نیترات کلسیم (Ca(NO3)2) میتواند باعث افزایش تولید استویا به واسطهی بهبود رشد جوانهها و فعالیت فیزیولوژی گیاه شود.
بنابراين بهمنظور حفظ محيط زيست و رسيدن به كشاورزي پايدار و در كنار آن جبران كمبود عناصر غذايي و رفع نياز غذايي گياهان براي افزايش عملكرد، استفاده از كودهاي بيولوژيكي از مؤثرترين شيوهها ميباشد(چر و همکاران، ۲۰۰۶).
طبق گزارشی که شینر و همکاران (۲۰۰۲) دادند كاربرد بيش از حد كودهاي نيتروژنه در آفتابگردان نه تنها آسيب هاي وارده به محيط زيست را افزايش ميدهد بلکه بر كيفيت دانهها تأثير سوء داشته و سبب كاهش غلظت روغن شده و عملكرد را به دليل رشد رويشي در گياه افزايش ميدهد (شینر[۲۰]، ۲۰۰۲ و محمدورزي و همکاران، ۱۳۸۹).
- Moiseen
- Asonsin
- Rita Elkins
- Rebaudiana
- Pilosa
- Eapatoria
- Ovatora
- Plummera
- Salicforia
- Serata
- Curry
- Ashley
- Gregersen
- Snehal
- Madhukar
- Hosein
- Wheeler
- Letchamo
- Kumar
- Scheiner
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده