رابطه بين ترکيب بدنی،عوامل آمادگی جسمانی و ميزان فعاليت بدني دانشجويان دختر دانشگاه پرديس الزهرا سمنان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رابطه بين ترکيب بدنی،عوامل آمادگی جسمانی و ميزان فعاليت بدني دانشجويان دختر دانشگاه پرديس الزهرا سمنان
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
پيشرفتهای شگرف در فنآوری و ماشينیشدن زندگي از ويژگیهای دنيای مدرن امروزی است. پيامد ماشينی شدن زندگی، فقر حركتی بوده كه از ديدگاه تندرستی از مهمترين مشكلات بشر امروزی است. كمتحركي يا بيتحركي يك مشكل سلامت عموميجهاني و عامل خطر اصلي براي افزايش فشارخون، افزايش قندخون، چربي خون غير طبيعي، اضافه وزن، چاقي و بيماريهاي مزمن عمده مانند بيماريهاي قلبي و عروقي، سرطان و ديابت ميباشد (نوري و همكاران، ۱۳۹۱). از طرف ديگر ميزان بيتحركي در همه كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه بالا است. معدود پژوهشهايي كه در ايران انجام يافته نيز حاكي از بالا بودن ميزان بيتحركي در كشور ما ميباشد (نوري و همكاران، ۱۳۹۱). به عنوان مثال براساس نتايج مطالعه صورت گرفته ميزان كمتحركي در جمعيت شهري استان يزد ۸/۶۵% (در مردان ۶/۸۱% و در زنان ۴/۵۴%) برآورده شده است (متفكر و همكاران، ۲۰۰۷).
از فعاليت جسماني ميتوان به عنوان يک راهبرد موثر توصيه شده در تحرک عموميبراي افزايش توده عضلاني بدن و توده استخواني، همزمان با کاهش توده چربي استفاده کرد و وضعيت سلامت عموميافراد را افزايش داد. در سالهاي اخير محققان فعاليت بدني را از اولويتهاي سلامت عموميدانسته و بيان داشتند فعاليت بدني كافي و منظم از عوامل اصلي حفظ و ارتقاي سلامت در سراسر دوره زندگي است (كوسينس و همكاران[۱]، ۲۰۱۰). آنها همچنين كم تحركي را به عنوان يكی از عوامل خطر آفرين چاقی معرفي كرده و نسبت به رشد آن در جوامع بشري هشدار دادند (گالبردس و همكاران[۲]، ۲۰۰۳). كارشناسان تغذيه و پزشكي پيشبيني كردهاند در صورتي كه شيوه زندگي افراد تغيير نكند تا سال ۲۰۱۵ ميلادي شمار افراد چاق از مرز ۳/۲ ميليارد نفر هم بگذرد. عوامل مختلفی مانند شیوه نامناسب زندگی، مدرنیزه شدن و توسعه شهرنشینی و پایین بودن سطح آمادگی جسمانی ممکن است با شیوع چاقی در ارتباط باشد (نوري و همكاران، ۱۳۹۱).
از طرف ديگر امروزه برای جوامع انسانی به اثبات رسيده است كه سازگاری بهتر با محيط، نياز به تعادل آمادگی جسمانی و تركيب بدنی در فرد دارد و چنانچه افراد از نظر وضعيت جسمانی و تركيب بدنی، شرايط مساعدی نداشته باشند، معمولاً گوشه گير، بدبين و منزوی میشوند و به عبارتی از تعادل روانی مناسبی برخوردار نخواهند بود(حاسل و بلدسن[۳]، ۱۹۹۱).
تحقیقات اخیر نشان میدهد که تمرینات مناسب و مستمر موجب افزایش میزان قدرت، استقامت عضلانی، استقامت قلبی-تنفسي، انعطافپذیری و کاهش چربیهای بدن میشود و حذف و کنار گذاشتن آن به ویژه در سنین کودکی و نوجوانی، اندام حیاتی را دچار ضعف و ناتوانی، ناکارآمدی، محدودیت حرکتی و خستگی زودرس مینماید (گائيني و معيني، ۱۳۸۰).
فعالیت ورزشی در بهبود سلامت جامعه تاثیر بسزایی دارد. بنابراین جهت بالا بردن کیفیت و شیوه زندگی، فعالیت بدنی باید به صورت منظم و با شدت مناسب انجام گیرد (اعتماد و اسماعيل نسب، ۱۳۹۱).
با وجود باور عموميدر مورد تأثير فعاليتهاي روزانه بر تركيب بدني افراد، پژوهشهاي مختلف نتايج متفاوتي را گزارش كردهاند. رابكين و همكاران[۴] (۱۹۹۷) نشان دادند که بین فعالیتبدنی و BMIرابطه معکوس معنی داري وجود دارد. اما زاليلا[۵] و همكاران (۲۰۰۶) با مقايسه سطح فعاليت بدني نوجوانان ۱۱ تا ۱۵ ساله مالزيايي در سه گروه لاغر، طبيعي و اضافه وزن هيچگونه تفاوت معنيداري را مشاهده نكردند. هاساپيدو و همكاران[۶] (۲۰۰۶) نيز اختلاف معنيداري در ميزان فعاليت بدني نوجوانان ساكن در شمال يونان در دو گروه افراد با وزن طبيعي و چاق مشاهده نكردند. اگر چه نژاد و محيط ميتواند بر نتايج اين پژوهشها اثرگذار باشد اما يافتههاي پژوهشگران داخلي نيز در اين زمينه با يكديگر مغايرت دارد (بروغني و همكاران، ۱۳۸۹).با توجه به اهميت موضوع، ارزيابي تركيب بدني به منظور تعيين ميزان مطلوب آن جهت سالم زيستن و شادابي، از اهميت بالايي برخوردار است (عليپور و حجتي، ۱۳۹۳). با توجه به اين كه شاخصهای پيكرسنجی تحت تأثير عواملی مانند جنس، سن، قوم ونژاد، فرهنگ اجتماعی و وضعيت اقتصادی هستند و با توجه به خطرات ناشی از آمادگی جسمانی پايين و ناهنجاریها، تركيب بدنی در تندرستی افراد و به طور كلی جامعه، برای برخورداری از يك جامعه سالم و شناخت زمينههای خطرزا ضروری به نظر می رسد (ضيائي و همكاران، ۱۳۸۶). ترکیببدنی عامل مهمی در تندرستی و آمادگی جسمانی است. تركيب بدن توسط اندازهگیری فاکتورهای مختلف، مثل شاخص توده بدن ((BMI و نسبت محیط لگن به محیط شکم ((WHR که نشان دهنده چاقی شکمی است، تعیین می گردد (خليلي و همكاران، ۱۳۷۹).
همچنان كه پژوهشگران از ارتباط بين فعاليتبدني و تركيب بدن سخن گفتهاند، شاخص مهم ديگر سلامتي يعني آمادگي جسماني افراد را نيز به چالش كشيدهاند. به عنوان مثال جكوئلين و همكاران (۲۰۱۴) گزارش كردند در هر دو گروه زنان و مردان رابطه معكوسي بين زمان غير فعال بودن و آمادگي قلبي و عروقي افراد وجود دارد. آيكزو و همكاران (۲۰۱۳) نيز بر تأثير موقعيتهاي فعاليتي افراد در طول روز با شاخصهاي آمادگي جسماني تآكيد كردند. اين در حاليست كه برخي ديگر از پژوهشها نتايج كاملا مغاير را ارائه دادهاند به عنوان نمونه رحمانينيا و همكاران (۱۳۸۹) بين آمادگي جسماني و ساعات تماشاي تلويزيون و انجام بازيهاي رايانهاي ارتباطي مشاهده نكردند. داسيلوا و همكاران (۲۰۰۵) نيز گزارش كردند بين سطح فعاليت و آمادگي جسماني زنان ارتباط معنيداري وجود ندارد.
اگرچه رجبي (۲۰۰۶) در پژوهشي گسترده با بررسي ۲۲۴۰ دانشجو از شش دانشگاه بزرگ كشور اعلام كرد دانشجويان ايراني از نطر متغيرهاي تركيب بدني در وضعيت نسبتا مطلوبي قرار دارند اما در همان پژوهش تأكيد شد دختران شرايط نامطلوبتري به لحاظ تركيب بدني و آمادگي جسماني نسبت به پسران تجربه ميكنند و بنابراين فقر حركتي در دختران ميتواند نگران كننده باشد. در اين ميان سلامت دختران دانشجوي دانشگاه فرهنگيان با توجه به نقش مستقيميكه در پرورش جسم و روح كودكان و نوجوانان آينده اين سرزمين دارند از اهميت ويژه اي برخوردار است.
با توجه به وجود پژوهشهاي اندك در زمينه ارتباط فعاليت بدني و آمادگي جسماني و تركيب بدني، و مغايرتهاي فراوان در جوامع پژوهشي مختلف، هدف از انجام اين پژوهش پاسخ به اين سؤال است كه آیا بین سطح آمادگی جسمانی، ترکیب بدنی با سطح فعالیت بدنی دانشجویان دختر دانشگاه فرهنگیان استان سمنان رابطه معنيداری وجود دارد؟
[۱] – Cousins et al.
[۲] – Galobardes etal.
[۳] – Hasle, Boldsen
[۴] – Rabkin et al.
[۵] – Zalilah et al.
[۶] – Hassapidou et al.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده