رويش و مواد غذایی خاك و برگ را در دو گونه توت سفيد (Morus alba L.) و كاج تهران Medw) eldarica (Pinus
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رويش و مواد غذایی خاك و برگ را در دو گونه توت سفيد (Morus alba L.) و كاج تهران Medw) eldarica (Pinus
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
فلات پهناور ایران از لحاظ جغرافیایی در کمربند خشک و نیمهخشک جهان واقع شده زیرا عرض جغرافیایی ۲۰ تا ۴۰ درجه نیمکره شمالی زمین متاثر از اوضاع آب و هوایی خشک جهان بوده و اغلب کویرهای دنیا در این منطقه قرار گرفته است (مهاجر،۱۳۸۲). در ايران تبديل اراضی بدون كشت اطراف شهرها به پاركهاي مصنوعی و غرس نهال به وسعت قابل ملاحظه، از جمله اقدام هايي است كه به منظور مبارزه با آلودگی هوا و ايجاد فضای سبز پس از ملی شدن جنگلها و مراتع كشور به عمل آمده است. با توجه به موقعیت اقلیمی ایران كه سطح وسیعی از آن را مناطق خشك و نیمه خشك اشغال کرده، بهسرعت میتوان به اهمیت جنگلکاری در كشور پیبرد (مصدق،۱۳۷۸). در مناطق خشک برای حصول موفقیت در جنگلکاری آشنایی با جغرافیای گیاهی لازم و ضروری به نظر میرسد تا از روی گیاهان باقیمانده، که معرف رستنیهای سابق در آن مناطق هستند بتوانیم گونههایی را که کاشت آنها با شرایط محل سازگاری دارد بشناسیم. کاشت درختان بومی در اکثر موارد در صورت مدیریت با موفقیت همراه بوده و میتوان گونههای خارجی را نیز در جنگلکاری بصورت آزمایشی وارد کرد (انصاری،۱۳۴۷). حدود ۳۵% از چوب مورد نیاز جهان از منابع جنگلکاری تامین میشود که تنها حدود ۳% از کل سطح جنگلهای جهان را به خود اختصاص داده است و انتظار میرود که جنگلکاریها بتوانند پاسخگوی ۴۶% از تقاضای چوب جهان تا سال ۲۰۴۰ باشند (بوت و همکاران[۱]،۲۰۰۲). لازم به ذکر است که جنگلکاری نباید تنها با هدف اقتصادی و مالی صورت گیرد، گاهی بایستی تنها به دلیل اهمیت تفریحی یا حفاظتی آن برای اجتماع با تقبل هزینه، اقدام به جنگلکاری در منطقه نمود (یخکشی،۱۳۸۱). در كشور ايران كه به رغم دارا بودن اكوسيستمي خشك و شكننده (مجد طاهري و جليلي،۱۳۷۵) سرعت تخريب جنگل در دنيا توسط انسان بيش از احيا و توسعه آن است (بانك لغت[۲]، ۲۰۰۰). با توجه به مزاياي زياد جنگلها بايد سعي شود اين منابع با اجراي مديريتي اصولي هر چه بهتر حفظ و توسعه يابند. شناخت ويژگيهاي خاك يكي از پايههاي مديريتي جنگل است كه بسياري از گزينههاي جنگلشناسي از جمله انتخاب گونه، تعيين حاصلخيزي رويشگاه، نرخ رويش توده، ميزان سطح ذخيرهگاه لازم در جنگل، پيشبيني درصد زندهماني و رشد نهالها تحت تاثير آن قرار ميگيرند (دانیل[۳]، ۱۹۷۹).
نكته مهم اين است كه برنامهريزيهاي كشاورزي و منابع طبيعي و توليد در هر منطقه به يك سري اطلاعات مربوط به آن منطقه نيازمند ميباشد كه يكي از مهمترين آن وضعيت خاك است. زيرا خاك، بستر رويش بوده، و گياه را استوار نگه داشته و منبع غني از مواد غذايي را نيز در اختيار آن قرار ميدهد (رای موند[۴]، ۱۹۹۸). لذا بايد به منظور كمك به حفظ و توسعه جنگلها، اطلاعات موجود در رابطه با تاثير گونههاي جنگلي بر اين ويژگيها مشخص گردد. البته خاكشناسي جنگل در دنيا سابقه طولاني داشته و تا كنون دانشمندان زيادي در زمينه اثر گونههاي درختي بر خاك تحقيق نمودهاند. به عنوان مثال در قارهی اروپا تا سال ۲۰۰۲ تعداد ۲۰۵ تحقيق در زمينه بررسي اثر مهمترين گونههاي درختي بر ويژگيهاي فيزيكوشيميايي خاك انجام شده است (آگوستو[۵] و همکاران، ۲۰۰۲). شدت تاثیر، به تیپ خاکی که جنگلکاری در آن استقرار پیدا کرده و شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد (گانجنت[۶] و همکاران، ۲۰۰۴). توليد موفقيتآميز گياهان مستلزم خاك مناسب و وجود مقدار كافي از عناصر غذايي و قابل استفاده گياه است، عناصر غذايي نه تنها بايد به صورت تركيباتي باشند كه به سهولت مورد استفاده گياهان قرار ميگيرند، بلكه تعادل بين مقدار آنها نيز حائز اهميت است (تاندون[۷]، ۱۹۸۹). با اندكي دقت به وضوح مشخص ميشود كه عناصر نيتروژن، فسفر و پتاسيم جزء اصليترین و ضروريترين عناصر غذايي گياه ميباشد (هانسون[۸]، ۱۹۶۷). جذب متفاوت از منابع و بازگشت کربن و عناصر غذایی عوامل مهم و اصلی در جریان عناصر غذایی درون سیستم هستند (میلر[۹]، ۱۹۸۴). ارتباط و اثرات متقابل بین خاک و درختان در یک منطقهی مشخص اقلیمی به قدری به هم نزدیک و به اندازهای دارای پیوند تنگاتنگ هستند که یک مولفه را بدون تاثیر مولفه دیگر نمیتوان مطالعه و بررسی نمود (زرین کفش، ۱۳۸۰).
درکشوری مثل ایران، شهرها برای مقابله با آلودگیهای صوتی و هوایی و کاهش استرسهای محیطی، بیشتر از هر نقطهی دیگری به فضای سبز نیاز دارند. اصولا خاکهایی که برای جنگلکاری در نظر گرفته میشوند اغلب برای زراعت نامناسب بوده و حاصلخیزی کمی دارند و جنگلکاری میتواند به حاصلخیزی و خصوصیات مطلوب آن کمک کند (روحی مقدم و همكاران، ۱۳۸۶). درهمین راستا شناخت گونههای سازگار در هر منطقه ضروری به نظر میرسد چرا که این گونهها به تیمار و آبیاری کمتری نیاز دارند. گونههای پهنبرگ، نسبت به سوزنیبرگ دارای قدرت ذخیرهی ازت بیشتر (سولان[۱۰]، ۱۹۹۰: هومان[۱۱] وهمکاران ،۱۹۹۲) و فسفر کمتری (کوله[۱۲] و همکاران، ۱۹۹۰) هستند و همچنین از تخلخل خاکی و سرعت هوادیدگی کمتری (آگوستو[۱۳] و همکاران ، ۲۰۰۲) نیز برخوردارند و این تاثیر بیشتر در عمق ۱۰-۰ سانتیمتری خاک دیده میشود (هاگن[۱۴] و همکاران و ۲۰۰۴). آبشویی عناصر معدنی در خاکهای زیر پوشش سوزنیبرگان سریعتر از خاکهای تحت پوشش پهنبرگان آن است. همچنین تجمع و انتقال عناصر معدنی فیلتر شده از جو و گرد و غبار روی برگهای سوزنیبرگان بیش از پهنبرگان است (زرین کفش، ۱۳۸۰). هر چند درختان جنگلی خشکیگرا به سبب کندی رشد و اینکه غالباً به ابعاد قابل ملاحظهای نمیرسند و بعضاً از نظر کیفیت چوب نیز چندان مطلوب نیستند اما عاری از فایده نبودهاند (جزیرهای، ۱۳۸۱). یکی از این مناطق خشک در ایران اصفهان میباشد که از دیر باز در حال توسعه جنگلکاریها با گونههای مناسب بوده است. از گونههای سازگار با این منطقه کاج تهران و توت است. تحقيق حاضر رويش و مواد غذایی خاك و برگ را در دو گونه توت سفيد (Morus alba L.) و كاج تهران Medw) eldarica (Pinus در جنگلكاري اصفهان، و در سه منطقهي پارك كوهستان، پارك شرق و جنگل دست كاشت دانشگاه صنعتي بررسي خواهد كرد.
[۱]. Booth
[۲]. Word bank
[۳]. Daniel
[۴]. Raymon
[۵]. Augusto
[۶]. Ganjegante
[۷]. Tandon
[۸]. Hanson
[۹]. Miller
[۱۰]. Colline
[۱۱]. Homann
[۱۲]. Cole
[۱۳]. Augusto
[۱۴]. Hagen
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده