: اندازه¬گيری پویایی کسب و کار بين بنگاه¬های موجود در صنعت، مطالعه¬ی موردی: بنگاه¬های منتخب پذیرفته¬شده در بورس اوراق بهادار تهران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : اندازهگيری پویایی کسب و کار بين بنگاههای موجود در صنعت،
مطالعهی موردی: بنگاههای منتخب پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
علوم اقتصادی
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
در یک تقسیمبندی کلی بازارها به چهار دسته رقابت کامل، انحصار کامل، رقابت انحصاری، انحصار چند جانبه تقسیم میشوند. بازار رقابت کامل شاخصی است، که بر اساس آن سازمان (ساختار) بازارهای مختلف را میتوان ارزیابی نمود. هر چه یک بازار به شرایط رقابتی نزدیکتر باشد، کارکرد آن بازار جهت کارایی مناسبتر خواهد بود. در نظریه نئوکلاسیک، رقابت بر اساس کوچک بودن اندازه بنگاهها نسبت به کل بازار تعریف میشود ( پورعبادالهان و محمدی،۱۳۹۲: ۷۲). در عمل بازارهای واقعی کمتر با بازار رقابت کامل انطباق دارند، لذا برای شناسایی ماهیت و سازمان بازارهای واقعی به معیارهای دیگری به جز آنچه در نظریه رقابت نئوکلاسیک اشاره شده است، نیاز میباشد. متغیرهای مربوط به هر بازار به سه دسته متغیرهای ساختاری، متغیرهای رفتاری و متغیرهای عملکردی تقسیم میشوند که بسته به ماهیت و نحوه ارتباط این عناصر با یکدیگر، شکل و نوع سازمان بازار مشخص میگردد. ساختار یکی از مهمترین ویژگیهای هر صنعت برای تحلیل وضعیت آن به شمار میرود. شناخت مشخصات عمده سازمان بازار را ساختار بازار مینامند(خدادکاشی،۱۳۸۸: ۲۷). به منظور بررسی ساختار صنایع، روشهای گوناگونی وجود دارد. در نگاه ایستا به صنعت تحلیل تمرکز بازار زمینه مناسبی برای درک بهتر ساختار بازار ارائه میکند و با بررسی بازارها از این روش، بهتر میتوان علل بروز رفتارهای رقابتی یا غیر رقابتی را تشخیص داد. در نگاه پویا به صنعت نیز بررسی و تحلیل شاخصهای تحرک[۱]و آشفتگی[۲] روشهای مناسبی برای تعیی رقابت نسبی بین صنایع یا بین بنگاهها میباشد.
پویایی صنعت و دورهي حيات بنگاهها را مي توان از دو ديدگاه بررسی کرد. بررسي دورهي حيات بنگاههاي موجود و نيز بررسي دورهي حيات بنگاههای جديدالورود در هر سال و به عبارتي بنگاههايي كه به صورت هم زمان در هر فعاليت اقتصادي وارد مي شوند را مورد مطالعه قرار داد. هر دو نگاه در جاي خود ارزشمند است. اگر چه ايجاد بنگاه هاي جديد، به عنوان يكي از اساسي ترين سياستهاي ايجاد اشتغال و رشد توليد از ديرباز مورد توجه قرار گرفته، اما علاوه بر ايجاد بنگاه، طول دورهي حيات آن نيز از موضوعات اساسي است كه تنها در دهههاي اخير و با امكان دستيابي به دادههاي خرد، مطالعهي آن در جهان ممكن شده است. به بیان بهتر با وجود اینکه بنگاههای بسیاری در یک دوره به صنعت وارد میشوند و بنگاههای زیادی نیز خارج میگردند، آنچه اهمیت دارد، این است که بنگاهی در دوره مورد بررسی در صنعت و کسب وکار باقی بماند و رشد کند؛ دورهي حيات معقول و مورد انتظار، زمينه را براي امكان استفاده از سرمايهگذاريهاي انجام گرفته در شكلگيري يك بنگاه فراهم كرده و بستر تكامل چرخهي توليد و هم چنين كالاي توليدي را ممكن مي كند. اين در حالي است كه در سوي ديگر، دورهي حيات كوتاهمدت مي تواند سياستهاي كلان اقتصادي چون ايجاد اشتغال يا رشد توليد را تحت تأثير قرار داده و زمينه را براي نابسامانيهاي اجتماعي نيز فراهم كند( فیضپور وخدازاده،۱۳۹۲: ۱۵۲). بر اين اساس، اگر چه تحليل دورهي حيات بنگاه در سالهاي اخير دوچندان اهميت يافته، اما با اين وجود، بيشتر مطالعات اين حوزه در كشورهاي توسعه يافته انجام گرفته و به ندرت مطالعهاي از اين دست را مي توان در كشورهاي در حال توسعه مشاهده كرد. در ايران نيز بررسي دورهي حيات بنگاههاي جديدالورود و عوامل مؤثر بر آن حوزهاي است كه براساس جستجوهای انجام گرفته در این مطالعه، مورد توجه قرار نگرفته و اين نيز به طور عمده به دليل دادههاي مورد نياز براي انجام چنين مطالعاتي است.
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱] Mobility
[۲] Turbulence