: بررسي رابطه تسهيم دانش و قابليت جذب دانش با بهبود کيفيت علمي از ديدگاه اعضاي هيئت علمي در دانشگاه هاي منتخب شهر اصفهان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : بررسي رابطه تسهيم دانش و قابليت جذب دانش با بهبود کيفيت علمي از ديدگاه اعضاي هيئت علمي در دانشگاه هاي منتخب شهر اصفهان
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
علوم تربيتي مديريت آموزشي
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
دانش به عنوان يک منبع ارزشمند و استراتژيک و نيز يک دارايي مهم مطرح است و ارائه محصولات و خدمات با کيفيت و مطلوب، بدون مديريت و استفاده صحيح از اين منبع مهم، امري سخت و بعضاً ناممکن است. از اين رو، دانش در کنار منابع کار، زمين و سرمايه به عنوان يک دارايي جديد مطرح شده است. در چنين ساختاري، محور اصلي دانش است، به گونهاي که در آن اعضاي سازمان به افرادي تبديل شده که دانش و تجربيات خود را به يکديگر منتقل نموده و از آن بهره مند ميگردند (قليچ لي، ۱۳۸۹).
دانشگاهها عمدهترين مراکز توليد و اشاعه دانش هستند. ايجاد نوآوريها و در نتيجه خلق دانش از دير باز از مهمترين کارکردهاي موسسات دانشگاهي به شمار آمده و در اين راستا بيشترين اهتمام جامعه دانشگاهي در ارتقاء دانش و تقويت سرمايههاي فکري با بهره مندي از منابع موجود بوده است. اين منابع نه تنها شامل منابع اطلاعاتي بلکه نيروهاي فکري و منابع انساني نيز ميباشند که لازم است با بکارگيري شيوههاي صحيح مديريت، شناسايي و به گونهاي سازمان يافته مورد بهره برداري قرار گيرند. با وجود اينکه دانشگاهها خود مخازن دانش هستند، تاکنون توجه کافي به به سرمايههاي فکري و منابع علمي توليد شده به وسيله جامعه دانشگاهي مبذول نشده است.
دانشگاهها به عنوان متولي توليد و تسهيم دانش نقشي کليدي در زمينه اشاعه فرهنگ و ساختار تسهيم دانش در بخشهاي دولتي و خصوصي را به عهده دارند. بهبود کيفي وکمي تسهيم دانش در اين نهادها و گسترش اين فرهنگ ميان اساتيد، دانشجويان و کارکنان دانشگاه منجر به بهبود عملکرد تسهيم دانش در سطوح ديگر و بخشهاي جامعه نيز خواهد شد. در حقيقت، دانشگاهها بازتاب پيشرفت پيشرفت دانش محور کشور و توانمندي آن در مديريت سرمايههاي انساني و رشد و تعالي آنها هستند.دانشگاه نهادي است که با تمام حوزه و سطوح جامعه ارتباطهاي وسيعي دارد و حلقه اتصال بيشتر سازمانها و نهادهاي اجتماعي به شمار ميرود از اين رو تسهيم دانش در دانشگاهها و موسسههاي آموزشي و پژوهشي، به عنوان عنصر کليدي موفقيت در دستيابي به اهداف سازمان نقش مهمي برعهده دارد (سهرابي و همکاران ، ۱۳۸۹).
تسهيم دانش فرآيندي مهم در سازمانها محسوب ميشود زيرا از طريق آن ايدهها و فرصتهاي جديدي از طريق اجتماعي ساختن و تبديل افراد به کارکنان دانشي به وجود ميآيد (گرانت[۱]، ۱۹۹۶).فرهنگ تسهيم دانش براساس اعتماد ايجاد ميشود. به عبارت روشن تر، اعتماد براي اطلاع رساني، مشارکت دادن و ترغيب افراد سازماني در طي تغييرات سازماني مورد نياز ضروري است. فرهنگ تسهيم دانش، فرهنگي است که در آن تسهيم دانش هنجار است نه استثناء و افراد به خاطر کار کردن با يکديگر، همکاري و تسهيم دانش، پاداش دريافت ميکنند (قليچ لي، ۱۳۸۹). جکابسون[۲] (۲۰۰۶) تسهيم دانش را تبادل دانش بين افراد يعني کساني که دانش را انتقال ميدهند و کساني که آن را جذب ميکنند ميداند، او هم چنين معتقد است که تسهيم دانش بر سرمايه انساني و تعامل بين افراد تمرکز ميکند.
از ديدگاه آکادميک، تسهيم دانش به عنوان آگاه شدن از نيازهاي مربوط به دانش و قابل دسترس ساختن دانش براي ديگران به وسيله ايجاد کردن زير ساختهاي فني و سيستماتيک شناخته شده است (کيم و جو[۳]، ۲۰۰۸) . اين به اين معني است که دانش ميتواند از طريق تکنولوژي و هم چنين از طريق يک استراتژي نظام يافته در چارچوب يک سازمان تسهيم گردد. يکي از هدفهاي اصلي کاربرد مديريت دانش و استراتژي تسهيم دانش در نهادهاي آموزش عالي اين است تا کيفيت و اثربخشي فرآيندهاي يادگيري افزايش يابد، هم چنين به دنبال آن برنامههاي درسي و تحقيقات توسعه يابد (کيدول و همکاران[۴]، ۲۰۰۰).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده
[۱]– Grant
[۲]– Jacobson
[۳]– Kim & Ju
[۴] – Kidwell et al