بررسی تاثیر راهکارهای پوشش ریسک در بازار سرمایه و تاثیر آن بر تمایل به سرمایه¬گذاری (مورد مطالعه: بازار بورس اوراق بهادار فارس)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: بررسی تاثیر راهکارهای پوشش ریسک در بازار سرمایه و تاثیر آن بر تمایل به سرمایهگذاری (مورد مطالعه: بازار بورس اوراق بهادار فارس)
نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان مدیریت MBA
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
پیتر دراکر فعالیت های اقتصادی را مصرف منابع موجود برای آینده ای نامطمئن تعریف می کند. بنابراین در دنیای صنعتی و تولید رقابتی، ریسک جزء لاینفک سرمایه گذاری به شمار می رود. امروزه هر سازمان بسته به ماهیت کار خود ریسک های گوناگونی را تجربه می کند و موفقیت آنها به میزان زیادی به شیوه مدیریت ریسک ها بستگی دارد. پرداختن به موضوع ریسک در پژوهش های اخیر (مانند پژوهش استادی و همکاران، ۱۳۹۶) نشان می دهد که واکنش به ریسک و مدیریت ریسک شرکت جنبه مهمی است که در سال های اخیر در خصوص افزایش کارایی مورد توجه زیادی قرار گرفته است (صیادی و همکاران، ۱۳۹۸).
پایداری و انعطاف پذیری شرکت های کوچک و بزرگ به طور مستمر بر اثر ریسک های متعدد می تواند مستعد آسیب پذیری باشد. خیلی از شرکت ها سعی می کنند تا ریسک های موجود را شناسایی کنند ولی آنها موفق نمی شوند تا این ریسک ها را با کسب و کارشان مرتبط کنند تا بتوانند چنین ریسک هایی را مدیریت کرده و کاهش دهند (هانگرائنی و همکاران، ۲۰۱۹).
اصل ثابتي در فرهنگ سرمايهگذاري وجود دارد مبني بر اينكه سرمايه از ريسك و خطر گريزان است و به سوي بازده و سود تمايل دارد. به همين خاطراست كه سرمايهگذاران ريسك گريز، از ورود سرمايه خود به جايي كه خطر و ريسك وجود دارد يا افق نامشخصي در برابر سود و اصل سرمايهشان هست، امتناع ميكنند. اما آيا ميتوان جايي را پيدا كرد كه سرمايهگذاري در آن ريسك نداشته باشد؟ ريسك و خطر از دست دادن اصل و فرع سرمايه در همه جا هست، بعضي سرمايهگذاريها پر خطرند و برخي كم خطر. سرمايهگذار با توجه به ميزان خطر و ريسك سرمايهگذاري، انتظار سود و بازده متناسب را دارا ميباشد. معمولا سرمايهگذاران به وسيله تجزيه و تحليلهاي مالي خود به دنبال بازده متناسب با توجه به ريسك مربوطه ميباشند . در يك بازار متعارف كه در آن عوامل بازار واجد اطلاعات ميباشند، بازده بالا همواره ريسك بالاتري را نيز به دنبال خواهد داشت . اين موضوع موجب ميشود كه همواره تصميمگيري جهت سرمايهگذاري بر اساس روابط ميان ريسك و بازده صورت گيرد و يك سرمايهگذار همواره دو فاكتور ريسك و بازده را در تجزيه و تحليل و مديريت سبد سرمايهگذاريهاي خود مدنظرقرار دهد . به عبارت ديگر، سرمايهگذاري به عنوان يك تصميم مالي همواره داراي دو مؤلفه ريسك و بازدهي بوده كه مبادله اين دو تركيبهاي گوناگون سرمايهگذاري را عرضه ميكند. از يك طرف، سرمايهگذاران به دنبال بيشينه كردن عايدي خود از سرمايهگذاري هستند و از طرف ديگر ، با شرايط عدم اطمينان حاكم بر بازارهاي مالي مواجه ميباشند كه عامل اخير، دستيابي به عوايد سرمايهگذاري را با عدم اطمينان مواجه مي سازد(ابزری و دیگران،۱۳۸۶: ۱۲۵).
معمولاً در اقتصاد و بخصوص در سرمايهگذاري فرض بر اين است كه سرمايهگذاران منطقي عمل ميكنند. سرمايهگذاران منطقي، اطمينان را به عدم اطمينان ترجيح ميدهند و طبيعي است كه در اين حالت ميتوان گفت سرمايهگذاران نسبت به ريسك علاقهاي ندارند، به عبارت دقيقتر سرمايهگذاران ريسك گريز هستند. يك سرمايهگذار ريسك گريز ، كسي است كه در ازاي قبول ريسك، انتظار دريافت بازده مناسبي دارد . بايد توجه داشت كه در اين حالت پذيرفتن ريسك يك كار غير منطقي نيست، اگر چه ميزان ريسك خيلي زياد باشد، چون در اين حالت انتظار بازده بالايي نيز وجود دارد . در واقع، سرمايهگذاران به طور منطقي نميتوانند انتظار داشته باشند كه بدون قبول ريسك بالا، بازده بالايي كسب كنند. از طرف ديگر تحقيقات انجام شده حاكي از آن است كه افراد در تصميمگيريهاي خود تحت شرايط ريسك، به هيچ وجه به صورت منطقي و عقلايي عمل نميكنند(ابزری و دیگران،۱۳۸۶: ۱۲۶).
با توسعه بازارهاي مالی در دنیا روز به روز اهمیت و اثرگذاري آنها در تمام جنبههاي تمدن بشري از جمله اقتصاد و سیاست افزایش یافته است. بحرانهاي مالی ناشی از ریسکهاي اوراق بهادار یا یک نوع ابزار مالی در یک کشور میتواند به راحتی زنجیرهايی از بحرانها را در گستره بزرگی از کشورها ایجاد کند؛ مانند بحران ناشی از وامهاي رهنی در امریكا در اواخر سال ۲۰۰۷ که بازارهاي مالی دنیا را با مشكلات بسیاري مواجه کرد. همین موضوع سبب شده توجه و حساسیت نسبت به بازارهاي مالی نیز بیشتر شود. در جهان اسلام نیز در سالهاي اخیر با درک نیاز به توسعه بازارها و ابزارهاي مبتنی بر شریعت اسلامی، که متناسب با اصول اسلامی باشد، بازارهاي مالی اسلامی با سرعت بسیار زیادي در حال توسعه و تجهیز هستند (قلیزاده و دیگران، ۱۳۹۱).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده