جستجو حرفه ای پروپوزال آماده ، پرسشنامه و تمامی مطالب سایت



: بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و توانمندسازی مدیران گروه‌های آموزشی از دیدگاه اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا بر اساس مدل دنیسن – اسپریتزر در سال تحصیلی ۹۱-۱۳۹۰

  • پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • راهنماي پرداخت آنلاين
افزودن به سبد خرید

دانلود پروپوزال آماده: بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و توانمندسازی مدیران گروه‌های آموزشی از دیدگاه اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا بر اساس مدل دنیسن اسپریتزر در سال تحصیلی ۹۱-۱۳۹۰

 نمونه پروپوزال پر شده و تصویب شده و تمامی قسمت ها تکمیل شده به صورت آماده قیمت در حد رایگان  مدیریت آموزشی

قسمت هایی از پروپوزال:

۱- بیان مسأله:

اندیشمندان و صاحب نظران ریشه موفقیت‌ها و یا شکست‌های هر سازمان را در فرهنگ آن جستجو می‌کنند و معتقدند همانطور که انسان­ها دارای شخصیت منحصر به فرد و متمایز از یکدیگر هستند، سازمان‌ها نیز به واسطه فرهنگشان دارای شخصیت منحصر به فرد و جداگانه می‌باشند که این امر ضرورت شناخت فرهنگ سازمان‌ها را تبیین می‌کند (مقیمی، ۱۳۸۰، ص۱۶۳).

و همچنین با توجه به دگرگوني­هاي سريع و پر شتاب دانش و معلومات بشري، همه چيز به شدت در حال تغيير و تحول است. از آنجا كه منابع انساني مهم­ترين عامل و محور سازمان­ها محسوب
مي­شوند، تجهيز و آماده سازي منابع مزبور براي مواجهه با تغييرات از اهميت ويژه برخوردار است و كليه سازمان­ها با هر نوع مأموريتي بايد بيشترين سرمايه، وقت و برنامه را به پرورش انسانها در ابعاد مختلف اختصاص دهند (جعفرزاده، ۱۳۸۶، ص ۴۴). بسياري از سازمان­ها راه حل اين مسئله را اجراي برنامه­هاي توانمند سازي تشخيص داده و تلاش كرده­اند زمينه لازم براي پرورش كاركنان توانمند را فراهم نمايند (محمدي، ۱۳۸۱، ص۱۶).  كه در اين ميان مديران از مهم ترين شاخص­هاي برتري يك سازمان نسبت به ديگري هستند.

با توجه به مطالب ذكر شده نقشي كه فرهنگ سازماني مي­تواند در توانمندسازي مديران خود داشته باشد امري است كه بايد مورد توجه قرارگيرد. اگر مديران درصدد تغيير بهره وري و عملكرد سازمان باشند، بايد به عوامل متشكله­ی فرهنگ سازماني و تغيير آنها توجه داشته باشند (رابينز[۱]، ۱۳۸۸، پارساییان و اعرابی، ص۱۰۵۹).

مفهوم فرهنگ سازماني براي نخستين بار در سال ۱۹۷۹ در آمريكا وارد ادبيات مديريت شد و به ديگر كشورهاي جهان توسعه يافت ولي پيشينه­ی آن به بحث فضاي سازماني باز مي­گردد كه در سال ۱۹۶۴، توسط زوجي دانشمند به نام آقاي بليك و خانم ميوتن مطرح شد. امروزه بحث فرهنگ سازماني، از مباحث داغ ولي پر ابهام مديريت به شمار مي­آيد. زيرا، هنوز پرسش­هاي بي­جواب فراواني وجود دارد. برسر تعريف فرهنگ سازماني، اتفاق نظر وجود ندارد و هر كس آن را به گونه­اي تعريف كرده است. فرهنگ سازماني عبارتست از مجموعه­اي از ارزش­ها، اعتقادات و الگوهاي رفتاري كه مديريت هسته­اي سازمان را شكل داده و در شكل گيري رفتاركاركنان نقش بسزايي دارد. مدل فرهنگ سازمانی دنیسن واسپریتزر که دراین مدل ساختار کاری توسط دوبعد که با دو اهرم مشخص شده است. بعد اول محورکنترل – انعطاف پذیری است و دو جهت گیری متقابل را نشان می‌دهد که یکی متمایل به انعطاف پذیری و دیگری متمایل به کنترل و ثبات می‌باشد. بعد دوم محور تقارن درونی – برونی است که همچنین دو جهت­گیری را نشان می‌دهد، یکی متمایل شدن به سمت نگهداری وارتقای سازمان موجود و دیگری متمرکز شدن روی سازگاری وفعل وانفعال باجهان خارج. مؤلفه­هاي فرهنگ سازماني بر اساس مدل دنيسن- اسپريتزر شامل فرهنگ توسعه­اي، فرهنگ عقلاني، فرهنگ گروهي و فرهنگ سلسله مراتبي مي­شود. (به نقل از يزد خواستي،۱۳۸۸ ، ص۵۰).

مفهوم توانمندسازي روانشناختی نخستين بار در دهه ۱۹۸۰ ارائه شده است. (بلانچارد[۲] و همكاران ۱۳۷۹، وتن و كامرون[۳] ۱۹۹۸). اما در دهه ۱۹۹۰ علاقه زيادي به اين مفهوم در ميان پژوهشگران، دانشگاهيان و دست اندركاران مديريت و سازمان به وجود آمده است (عبدالهي ۱۳۸۴ و شلتون [۴] ۲۰۰۲). توانمند سازي در فرهنگ فشرده آكسفورد، قدرتمند شدن «مجوز دادن» «ارائه قدرت»، «توانا شدن» معني شده است. توانمندسازی به مجموعه فنون انگيزشي اطلاق مي­شود كه به دنبال افزايش سطح مشاركت كاركنان به منظور بهبود عملكرد آنان است. وي‍ژگي اصلي توانمندسازي كاركنان، همسو كردن اهداف فردي و سازماني است (وکچیو[۵]،۲۰۰۰). بنابر مطالعات محققان و صاحب نظران توانمندسازي مفهومي چند بعدي است، كه شامل پنج بعد شناختي: احساس خود اثربخشي، احساس خود مختاري، احساس تأثيرگذاري، احساس معني دار بودن و احساس اعتماد مي­گردد و جمعاً‌ منعكس كننده جهت­گيري شخصي نسبت به شغل و نقش فرد در سازمان مي­باشند. پژوهش­ها نشان مي­دهند، سازمان­ها از انجام فرآيند توانمندسازي منافعي كسب مي‌كنند كه افزايش رضايت شغلي اعضاء، بهبود كيفيت كالا و خدمات، افزايش بهره­وري سازماني و آمادگي براي رقابت از جمله اين منافع هستند (باون و لاور[۶]، ۱۹۹۵، صص۸۷-۹۵).

همچنين مطالعات نشان مي­دهند كه فرهنگ سازمانی با توانمندسازی نیروی انسانی ارتباط داشته و بر آن موثر است(حسن زاده،۱۳۸۳، رستمی،۱۳۸۸).

 

 

……………………………

 

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

 

 

……………………………

 

۳- پیشینه تحقیق:

 

 

……………………………

 

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۶- مدل تحقیق

…………………………

……………………………..

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

…………………………………..

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

…………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

…………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

…………………………………..

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

…………………………………..

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

…………………………………..

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

…………………………………..

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

…………………………………..

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

…………………………………..

منابع :

…………………………………….

…………………………………..

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

 

 Robbins-1

 Blanchard-1

 Whetten & Cameron-2

[۴]– Shlton

[۵]– Vecchio

[۶]– Bowen & Lawer

2019-03-07
كد : 18752
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :
مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (آسان داک) مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (www.Asandoc.com) تنها مرکز دانشگاهی در ایران است که خدمات جامع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد . این مرکز با بکار گرفتن اساتید خبره و نام آشنا در ایران در همه رشته های دانشگاهی سعی در ارائه خدمات علمی برتر در حوزه های پروپوزال آماده، مقاله بیس پایان نامه، پرسشنامه و ترجمه آماده و همچنین تحقیقات آماده برای متغیرهای فصل دوم پایان نامه کرده است . بدین جهت سایت آسان داک توانسته است یکی از پر بازدیدترین سایت های کشور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شود و امروزه بیشتر دانشگاه های کشور به این مرکز جامع دانشگاهی دسترسی دارند . کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می توانند نمونه پروپوزال آماده خود برای درس روش تحقیق در رشته مدیریت ، حسابداری ، روانشناسی ، علوم تربیتی و سایر رشته ها را به راحتی از سایت خریداری و دانلود کنند . همه نمونه پروپوزال های ارشد و دکتری که به صورت تکمیل شده و فرم پر شده در سایت قرار گرفته مورد تأیید می باشد . حتی برای پروپوزال آماده و نمونه پروپوزال مطالبی رایگان برای دانلود در سایت قرار گرفته که دانشجو می تواند آنها را مطالعه کند .
© تمامی حقوق برای سایت آسان داک ( پروپوزال آماده - تحقیقات آماده - مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه ) محفوظ است .
Site Map - Facebook - Rss