بررسی رابطه خود کارآمدی و راهبردهای یادگیری زبان، با عملکرد تحصیلی فراگیران بخش بزرگسال آموزشگاههای زبان شهرستان یزد
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی رابطه خود کارآمدی و راهبردهای یادگیری زبان، با عملکرد تحصیلی فراگیران بخش بزرگسال آموزشگاههای زبان شهرستان یزد
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
در بین افکار خود ارجاعی که برانگیزه ، احساس و عملکرد انسانها تاثیر می گذارند ، اثر هیچ چیزی فراگیرتر از قضاوت افراد در مورد کارآمدی آن ها نمی باشد (بندورا[۱] ، ۱۹۹۷). ادراک خودکارآمدی به انتظارات افراد در مورد توانایی شان برای عمل در موقعیت های آینده برمی گردد. افرادی با احساس خودکارآمدی بالا احتمالاٌ در برخورد با مسائل مشکل، بیشتر تلاش می کنند، در تلاش هایشان استقامت می ورزند، در طول انجام مسائل بیشتر آرام هستند تا برانگیخته باشند و افکارشان را تحلیل گرانه سازمان می دهند. دریافت خودکارآمدی با توانایی افراد برای کاربرد شیوه هایی که به آنها کنترل بر رویدادهایی که بر زندگی شان اثر می گذارند مربوط است. عقاید خودکارآمدی شکل دهنده ی پایه و اساس عملکرد افراد است. افرادی که معتقدند می توانند نتایج مطلوب را توسط فعالیتشان ایجاد کنند، برای دنبال کردن کارها در صورت برخورد با مشکلات دلگرمی دارند. (پروین و جان[۲]، ۱۹۹۹).
سالانه میلیاردها ریال هزینه صرف تعلیم و تربیت معلمان و مدرسان، تهیه و تألیف کتب درسی زبان انگلیسی در مدارس و دانشگاهها می شود که نتایج حاصله آنچنان رضایت بخش نمی باشد. آموزش زبان انگلیسی در ایران از سطح راهنمایی شروع می شود و پس از ۷ سال در دانشگاه ادامه می یابد. مطالعات نشان می دهد که این آموزش، چه در دبیرستان، چه در دانشگاه، ناموفق بوده و هر گونه تغییر در امر آموزش زبان تاکنون با شکست روبرو گردیده است. ناموفق بودن برنامۀ آموزش زبان آنچنان تجربه اي تلخ از ناکامی در زبان آموزان ایجاد می کند که تا پایان تحصیل زبان آموزان ادامه می یابد. یکی از مواردي که باعث سرخوردگی و یأس زبان آموزان می شود، اصطکاك راهبردهاي تدریس و یادگیری و عدم استفاده از راهبردهای کلیدی و موثر در امر یادگیری زبان انگلیسی می باشد (پیشقدم، ۱۳۸۷).
……
مرور منابع:
حسنی (۱۳۸۸) رابطه بین سبک های تفکر با خودکارآمدی و عملکرد را در دانشجویان تبریز مورد بررسی قرار داد. جامعه آماری تحقیق شامل ۲۴۰ دانشجوی زبان در ترم های ۳ به بالا بوده است که تعداد ۱۳۰ نفر نمونه آماری مطالعه را تشکیل دادند. نتایج مطالعه او نشان دهنده رابطه معنی دار بین سبک تفکر و خودکارآمدی با عملکرد دانشجویان بوده است…………
فرضيههاي تحقیق:
۱– بین خودکارآمدی فرد و عملکرد وی در یادگیری زبان رابطه معنی دار وجود دارد.
۲- بین راهبردهای یادگیری زبان و عملکرد فراگیران در یادگیری زبان رابطه معنی دار وجود دارد.
۳- فراگیران زبان در بیشتر موارد از راهبرد حافظه استفاده می کنند.
………….
قیمت: ۱۹۰۰۰ تومان
[۱] – Bandora
[۲] – Pervin and John