دانلود پروپوزال آماده: تاثیر یک دوره برنامه تمرین هوازی با شدت متوسط بر ترکیب بدن، توان هوازی و شاخص های قلبی-عروقی دانش آموزان۱۲ ساله دارای اضافه وزن شهرستان لنگرود
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تاثیر یک دوره برنامه تمرین هوازی با شدت متوسط بر ترکیب بدن، توان هوازی و شاخص های قلبی-عروقی دانش آموزان۱۲ ساله دارای اضافه وزن شهرستان لنگرود
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
از نظر سازمان جهانی بهداشت[۱]، تندرستی صرفا نداشتن بیماری و ضعف نیست؛ بلکه منظور از آن، سلامتی کامل جسمی، ذهنی و اجتماعی و روحی است(۲۶)بخش عمدهای از فعالیت مراکز علمی و آزمایشگاهی در جهان صرف تلاش در جهت بهبود وضعیت تندرستی انسان و محیط زندگی او میگردد. بیتحرکی و افزایش وزن اثرات منفی بسیاری دارد که از آن جمله می توان به کاهش توانایی قلبی- عروقی، کاهش ظرفیت ریهها، ترکیببدنی نامناسب، دیابت، فشار خون بالا، پوکی استخوان اشاره کرد (۴۴).
نتایج مطالعات مختلف نشان میدهند افرادی که دارای اضافه وزن هستند، با استفاده از برنامهی تمرینی مناسب و رژیم غذایی متعادل در طولانی مدت نسبت به افرادی که تنها از رژیمهای غذایی برای کاهش وزن استفاده میکنند، موفقتر هستند(۱۶). ورزشهای هوازی که بهطور منظم اجرا میشوند، نظیر پیادهروی، جاکینگ (نرم دویدن)، دوچرخهسواری و شنا، اثر مثبتی بر روی پروفایلهای لپیدی و لیپوپروتئینی دارند، ولی ورزشهای غیر هوازی به این اندازه اثر گذار نیستند (۲۰).اگرچه امروزه بسیاری از مردم از سودمندی فعالیت ورزشی در کسب تندرستی آگاه هستند، اما متأسفانه سطح فعالیت ورزشی کاهش یافته و بهطور عمده مردم به سمت بیتحرکی پیش میروند(۸۵).
تمرینات هوازی به عنوان عاملی بسیار مهم که میتواند سلامت عمومی افراد و در نتیجه سلامت عمومی جامعه را تحت تاثیر قرار دهد، میبایستمورد توجه قرار گیرد. تمرینات هوازی منتهی به آمادگی جسمانی در افراد خواهد شد که هدف بخشی از آن،وابسته کردن نوجوانان به ورزش برای تندرستیاست.ورزش منظم و مداومهمچنین آمادگی جسمانی، کلیدی طلایی برای رسیدن به این منظور هستند.توانهوازی[۲] یا آمادگی قلبیتنفسی یکی از مهمترین عوامل آمادگی جسمانی بشمار میرود که با بهرهگیری از قابلیتهای دستگاههای قلبیتنفسی علاوه بر فراهم آوردن نشاط و سلامتی عمومی، فرد را برای انجام فعالیتهای استقامتی با شدتهای متفاوت آماده مینماید. توانهوازی بیشینه به عنوان شاخص آمادگی قلبیعروقی مورد توجه بیشتر فیزیولوژیستها قرار گرفته است. شواهد علمی نشان میدهد که فعالیتهای منظم جسمانی اثرات مفیدی بر دستگاه حمل اکسیژن میگذارد که آمادگی روانی مطلوبی را در پی خواهدداشت(۴۹).
بدون شک ضرورت و اهمیت توان هوازی از عوامل مهم و موثر در بسیاری از مهارتهای ورزشی و حتی انجام فعالیتهای روزمره میباشد، بطوری که بسیار از موفقیت ورزشکاران در عرصه رقابت های ورزشی مرهون آمادگی هوازی آنان است(۲۱).
تمرینهای ورزشی اصولاً موجب افزایش توانایی حرکتی انسان میشود اما طرحریزی و اجرای برنامه تمرینی اصولی و مناسب یک اصل مهم میباشد.تحقیقات فراوانی در مورد شدت و شیوه مناسب تمرین برای افزایش توان هوازی انجام شده که از آن جمله میتوان به استفاده از دو نوع تمرین تناوبی و تداومی اشاره نمود(۴۹).
همچنین یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در انتخاب برنامه ورزشی نقش یک روش تمرینی در کاهش چربی و افزایش توده بدونچربی است. بسیاری از مطالعات نشان میدهد که در طی تمرینات با شدت کم یا متوسط میزان بیشتری از چربی به عنوان ماده سوختی مورد استفاده قرار میگیرد و همراه با افزایش شدت استفاده بدن از چربی به عنوان سوخت کاهش یافته و از کربوهیدرات استفاده بیشتری خواهد شد(۵۳) که این مسئله موجب شده که بسیاری از مربیان پیشنهاد دهند که تمریناتی که با هدف کاهش درصد چربی بدن انجام میگیرد تنها در شدت پایین یا متوسط یعنی همان تمرینات تداومی صورت گیرد. تعیین شیوههای تمرینی که قادر به افزایش بیشتر توان هوازی باشد از موضوعات مهمی است که تحقیق و بررسی آن راهکارهای کاربردی مناسبی را در اختیار مربیان، ورزشکاران و افراد شرکت کننده در برنامههای تندرستی قرار خواهد داد(۳۷).
[۱]. World Health Organization (WHO)
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده