دانلود پروپوزال آماده: تحليل¬ فضايي تأثير سياست¬ هاي مالي دولت بر نابرابري درآمد در استان¬هاي کشور ايران ( رهيافت رگرسيون وزني جغرافيايي)
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تحليل¬ فضايي تأثير سياست¬ هاي مالي دولت بر نابرابري درآمد در استان¬هاي کشور ايران ( رهيافت رگرسيون وزني جغرافيايي)
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
تا قبل از قرن نوزدهم اقتصاددانان معتقد بودند که دولت نمي بايد در فعاليت هاي اقتصادي مداخله نمايد، اما بر اثر گذشت زمان و با دگرگونيهاي شگرفي که از قرن نوزدهم به بعد در جهان به وقوع پيوست و با پيچيدگيهايي که اقتصاد پيدا کرد، اين طرز تلقي از چگونگي مداخله دولت در اقتصاد و وظايف آن تغيير پيدا کرد و دولت ها را ناگزير به مداخله در اقتصاد نمود. دولت ها به طور عمده پنج هدف:رشد اقتصادي، تثبيت قيمتها، اشتغال کامل، تعادل تراز پرداخت ها، توزيع عادلانه درآمدها،را دنبال ميکنند؛و در جهت مقابله با عدمتعادل ها و نوسانات نامطلوب به طرز گستردهاي، سياستهاي پولي و ماليرا به عنوان يکي از ابزارهاي توانمند مورد استفاده قرار داده و مي دهند(يحيي آبادي، ۱۳۶۹).
سياست هاي مالي از طريق تغيير در مخارج دولت[۱] و مالياتها اعمال مي شود. مخارج دولت شامل هزينههاي جاري و عمراني مي شود. هزينههاي جاري و عمراني دولت تأثير قابل ملاحظه اي بر سطح فعاليت هاي اقتصادي، تسريع رشد اقتصادي و کمک به حفظ ثبات اقتصادي دارند. هزينههاي دولت، توليد را از طريق بهبود کارايي نيرويکار، زيربناهاي مستعداقتصادي، اجتماعي و…تحت تأثير مثبت خود قرار ميدهد و اثرات تعيين کننده بر توزيع درآمد و ثروت که معمولاً عادلانه صورت نميگيرد، ميگذارد. مخارج عمراني دولت از مؤثرترين ابزارهاي بودجه به شمار ميآيند. با افزايش سرمايهگذاري دولت، ساز و کارهاي فزاينده درآمد در کوتاه مدت به کار افتاده و درآمد و قدرت خريد تعدادي از افراد جامعه افزايش مييابد و به دنبال آن تقاضا براي کالا و خدمات ايجاد ميشود و وجود اين تقاضاها موجب سرمايهگذاري بيشتر خواهد شد. مخارج جاري دولت به طور مستقيم اثري بر قدرت توليد جامعه ندارد، بلکه براي عده اي درآمد ايجاد کرده، سپس ايجاد تقاضا ميکند و ممکن است اين تقاضا به صورت سرمايهگذاري جديد ظاهر شود.گسترش مخارج جاري دولت که اثر غير توليدي دارد، بر توزيع درآمد تأثير قابل ملاحظه اي گذاشته و معمولاً، متوجه گروههاي پر درآمد جامعه ميشود و امکان بهره مند شدن بيشتر قشرکم درآمد را فراهم نمي کند(سامتي،صامتي و شاهچرا،۱۳۸۲).
يکي از روش هاي ديگر اعمال سياست مالي از طريق ماليات است. ماليات بحث سياسي و اقتصادي مهمي است. در حاليکه تعداد اندکي از افراد به ماليات به گونه اي مي نگرند که نبايد به پرداخت آن علاقه مند بود و يا آن را انتخاب کرد، ولي اکثريت آن را به عنوان يک نياز شهروندي تلقي ميکنند. نظام مالياتي نه تنها به منظور افزايش منابع مالي براي تهيه کالاهاي عمومي است، بلکه يک ابزار توزيعدرآمد نيز مي باشد. (کونولي،۱۳۸۸/۱۹۴۰).
مي توان از سياست مالي براي دستيابي به توزيع عادلانه درآمد استفاده کرد. سياست هاي مالي دولت مطمئناً مي تواند در کاهش نابرابري درآمد بين ثروتمندان و فقيران سهم قابل توجهي داشته باشد. به عبارت ديگر دولت مي تواند به نحوي توزيع مجدد درآمدها را تنظيم کند که باعث تعديل درآمد فقرا و درآمد ثروتمندان شود و فاصله طبقاتي بين گروههاي مختلف را کاهش دهد(اسفندياري،اقبالي و رستمي،۱۳۸۶).
کشور ايران در قالب استان هايمختلف اگرچه از يک مجموعهها و بسته هاي سياستي (سياست مالي) برابر و يکساني بهره ميگيرد اما تأثيرات متفاوتي را در مناطق مختلف شاهد هستيم. بر اين اساس مسأله اساسي اين پژوهش در اينجاست که سياستهاي ماليبه منظور ايجاد توزيع درآمد وکاهش نابرابريها با توجه به طول و عرض جغرافيايي، آيا توانسته است منجر به کاهش نابرابريها گردد. در اين پژوهش،تحليل فضايي[۲]، تأثير سياست هاي ماليبر نابرابري درآمد استان هاي کشور ايران با استفاده از روش رگرسيونهاي وزني جغرافيايي(GWR)انجام مي گيرد و شاخص به کار گرفته شده براي توزيع درآمد ضريبجيني[۳] است.
[۱] Government expenditures
[۲]Spatial analysis
[۳]Gini coefficient
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده