دانلود پروپوزال آماده: تحليل وضعيت بروندادهاي علمي جمهوري اسلامي ايران در اولويت¬هاي منتخب علم و فناوري
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تحليل وضعيت بروندادهاي علمي جمهوري اسلامي ايران در اولويت¬هاي منتخب علم و فناوري
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
نخستين گام براي پژوهشهاي اصولي در هر کشوري، بهرهمندي از نيروي انساني متخصص، منابع طبيعي، امکانات و تعيين اولويتهاي پژوهشي است(صنعتي، ۱۳۸۲،ص.۱۵۴). اولويتهاي علم و فناوري مذکور در نقشه جامع علمي کشور که حاصل تركيب رويكردهاي مزيتمحوري، نيازمحوري، مرزشكنانه و آيندهنگري است، در سه سطح معرفي شده است(نقشه جامع علمي کشور، ۱۳۸۹، ص.۱۵) که در اين ميان فناوريهاي نوين و پيشرفته از جمله فناوريهاي نانو، زيست و هستهاي از اهميت بسزايي در پيشرفت همه جانبه کشور از نظر سياسي، اقتصادي، اجتماعي و… برخوردارند. نانو تکنولوژي،فناوري جديدي است که تمام دنيا را فرا گرفته است و به تعبير دقيقتر”نانو تکنولوژي بخشي از آينده نيست بلکه همه آينده است”. بسياري از کشورهاي توسعهيافته و در حال توسعه، برنامههايي را در سطح ملّي براي پشتيباني از فعاليتهاي پژوهشي و صنعتي نانو تکنولوژي تدوين و اجرا مينمايند؛ زيرا نانوتکنولوژي به عنوان انقلابي در شرف وقوع، آينده اقتصادي کشورها و جايگاه آنها در جهان را تحت تأثير جدي قرار خواهد داد.(عباسي، ۱۳۸۴) بيوتکنولوژي يکي از فنآوريهاي کليدي سده معاصر ميباشد و حتي مخالفان آن نتوانستهاند منکر تحولاتي شوند که اين فنآوري در زماني کوتاه ايجاد کرده است. بيوتکنولوژي يکي از بزرگترين پيشروان اکتشاف و فعاليتهاي تجاري در سده ۲۱ است و در سالهاي آينده، داراي نقش مهمتري در نظام جهاني خواهد بود(شوراي پژوهشهاي علمي کشور،۱۳۸۰، ص. ۱۵).
نقش و تأثير انرژي هستهاي در جهان معاصر به عنوان يکي از فنآوريهاي پيشرفته و نتايج حاصل از آن در گسترش دانش بشري، تأمين انرژي، حفظ منابع طبيعي و جلوگيري از آلودگيهاي زيستمحيطي و کمک به رفاه و پيشرفت زندگي بشر در عرصههاي مختلف بسيار حائز اهميت بوده و از محورهاي اصلي توسعه پايدار و پيشرفت هر کشوري محسوب ميشود(همتي، ۱۳۸۸، ص.۵۲۵).
با توجه به اهميت فناوريهاي نوين و اهداف تعريف شده در نقشه جامع علمي کشور براي پيشرفت همه جانبه در حوزههاي اولويتدار علم و فناوري، سنجش و ارزيابي وضعيت کمّي و کيفي بروندادهاي علمي کشور ايران در اين حوزهها و مقايسه نتايج با وضعيت بروندادهاي علمي کشورهاي رقيب در چشمانداز ۱۴۰۴، ضروري به نظر ميرسد. بروندادهاي علمي به عنوان شاخصي از فعاليتهاي نظام علمي کشورها، امروزه در کانون توجه سياستگذاران و تصميمگيران در سطوح ملّي و بينالمللي قرار گرفته است. هر چند بروندادهاي علمي را به تنهايي نميتوان نشانهاي قطعي براي رشد و توسعه همه جانبه تلقي کرد، ولي واقعيت اين است که امروزه بسياري از تصميمها در حوزه تحقيق و توسعه بر مبناي توجه به توليدات علمي کشورها انجام ميگيرد که به عنوان يک عينيت مجسم امکان مقايسه، قضاوت و محکزدن را براي آنها فراهم ميآورد. براي قضاوت درست، دو مقوله مهم کيفيت و کمّيت به صورت توأمان مورد توجه قرار گرفته است. تعداد توليدات علمي به عنوان کمّيت عينيتها در کنار استنادات به عنوان نمودي از کيفيت معني پيدا ميکند(نوروزي چاکلي و ديگران، ۱۳۸۸الف، ص. ۱۷۶).
در ايران پژوهشهاي زيادي در زمينه ارزيابي بروندادهاي علمي با استفاده از نمايههاي استنادي در موضوعات مختلف انجام شده است؛ از جمله بررسي وضعيت بروندادهاي علمي کشور ايران در مقايسه با ساير کشورهاي منتخب در يک رشته خاص مثل علم اطلاعات و دانششناسي(کتابداري و اطلاعرساني سابق) و يا موضوعات ديگر در پژوهشهايي مانند نامدار، سلاجقه و عصاره(۱۳۹۲)، يوسفي و ديگران(۱۳۹۱)، حمديپور و کوکبي(۱۳۹۱)، بيگلو، شاهخدابنده و اسدي(۱۳۹۱)، شکرچيزاده و ديگران(۱۳۹۰)، عليجاني و کرمي(۱۳۹۰)، مصطفوي و عصاره(۱۳۸۹) و… ميباشند. پژوهش حاضر هم در راستاي همين تحقيقات ميباشد اما تفاوت عمده اين پژوهش با نمونههاي پيشين انجام شده، ارزيابي تطبيقي وضعيت کمّي و کيفي بروندادهاي علمي ايران در حوزههاي منتخب اولويتدار علم و فناوري و مقايسه آنها با کشورهاي رقيب ايران در سند چشمانداز ۱۴۰۴ ميباشد که از نتايج اين پژوهش ميتوان در سياستگذاريهاي علم و فناوري و کمک به پيشبرد اهداف در راستاي سند چشمانداز ۱۴۰۴ بهره گرفت.
اين پژوهش در پي آن است تا به اين سؤال اصلي پاسخ دهد که وضعيت کمّي و کيفي بروندادهاي علمي کشور جمهوري اسلامي ايران در اولويتهاي علم و فناوري منتخب از نقشه جامع علمي کشور؛ از جمله فناوريهاي نانو، زيست و انرژي هستهاي، در مقايسه با کشورهاي رقيب در چشمانداز ۱۴۰۴، بر اساس دادههاي پايگاه استنادي وب آو ساينس چگونه ميباشد و اگر با همين شرايط کنوني و با همين ميزان رشد پيش برويم آيا به اهداف تعريف شده خود خواهيم رسيد يا نه؟ وضعيت کمّي و کيفي برترين دانشگاهها، مؤسسات و پژوهشگران ما در حوزههاي مورد بررسي چگونه است و بيشتر توليدات علمي ايران در حوزههاي اولويتدار مورد بررسي در چه مجلاتي و با چه ميزان کيفيت به چاپ رسيدهاند؟ سهم توليدات علمي ما با همکاريهاي علمي بينالمللي چقدر ميباشد و ميزان تأثيرگذاري توليدات علمي ملّي و بينالمللي ايران به چه نحوي است؟
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده