دانلود پروپوزال آماده: تغييرات قابليت آنتي اکسيداني و زنده ماني دو نوع باکتري پروبيوتيک در طي نگهداري ماست کم چرب
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: تغييرات قابليت آنتي اکسيداني و زنده ماني دو نوع باکتري پروبيوتيک در طي نگهداري ماست کم چرب
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
امروزه با توجه به مجموع تعاريف موجود در منابع علمي ميتوان تعريف جامع زير را در ارتباط با پروبيوتيک ها ارائه داد “میکرورگانیسمهای زندهای میباشند که زمانی که به اندازهی کافی تجویز شوند، اثرات سلامتی بخشی را در میزبان اعمال میکنند. این اندازهی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است اما نبایستی از ۸ ۱۰ تا ۱۰ ۱۰ کلونی به ازای هر گرم از مادهی حامل پروبیوتیک کمتر باشد (وویست، ۲۰۰۰). زمانی که این میکروارگانیسمها وارد بدن میشوند، برخی از آنها قادر به مقاومت در برابر شرایط فیزیکوشیمیائی موجود در دستگاه معده ای-روده ای میباشند (سالمینن و همکاران، ۱۹۹۸)[۱]. سویههائی که عموماً به عنوان پروبیوتیک مورد استفاده قرار میگیرند به جنس بیفیدیوباکتریوم و لاکتوباسیلوس تعلق دارند. برخی از گونههای مورد استفاده در فرآوردههای پروبیوتیک عبارتند از :
۱) باکتریهای تولیدکنندهی اسید لاکتیک (LAB) نظیر لاکتوباسیلوس، بیفیدیوباکتریوم، استرپتوکوکوس
۲) سویههای باکتریائی غیر لاکتیکی : باسیلوس، پروپیونی باکتریوم
۳) مخمرهای غیر پاتوژن: ساکارومایسس
۴) کوکوباسیلهای بدون تاژک غیر اسپورزا (باستانی و همکاران، ۲۰۱۲)[۲]
از آنجا که اغلب پروبيوتيک ها به دو جنس لاکتوباسيلوس و بيفيدوباکتريوم تعلق دارند، در ادامه ويژگي هاي اکولوژيکی، تاکسونوميکي و نيازهاي رشدي آن ها بررسي شده است.
جنس لاکتوباسيلوس
باکتري هاي اين جنس ميلهاي شکل،گرم مثبت،کاتالاز منفي،غيراسپورزا و معمولا غير متحرک بوده و قادر به احياي نيترات مي باشند.لاکتوباسيل مقاومت زيادي در برابر نمک و پادزيست ها دارند (فولر، ۱۹۸۹)[۳]. باکتريهاي اين جنس قادرند در حضور کشش سطحي پايين ايجاد شده به وسيله نمک هاي صفراوي در روده کوچک، به خوبي رشد و پرگنه سازي کنند. اين باکتريها پرتوقع بوده و هوادوست جزئي (ميکروآئروفيل) هستند. دماي بهينه رشد آن ها C˚ ۴۰-۳۵ است و در دماهاي کمتر از C˚ ۱۵ رشد نميکنند. pH بهينه براي رشد آن ها ۶-۵/۵ ميباشد و در pH کمتر از ۴ رشد آن ها متوقف مي گردد.لاکتوباسيل به اسيد و فرآوردههاي اسيدي نظير ماست حساس هستند و به همين دليل قابليت زيستي و بقاي آنها در چنين فرآوردههايي در طي تخمير و به ويژه در دوره نگهداري کاهش مييابد (گومزو مالکاتا، [۴]۱۹۹۹; سارلاو همکاران، ۲۰۰۰[۵]).
لاکتوباسيل را برا اساس الگوي تخمير گلوگز به دسته همگون- تخمير و ناهمگون- تخمير طبقه بندي مي کنند. دسته اول ،گلوگز را از مسير گليکوليز که شامل تبديل گلوگز به دو مولکول پيرووات و سپس دو مولکول اسيد لاکتيک همراه با ATP2 است، تخمير مي کنند. دسته دوم، از مسير پنتوز – فسفات که در آن يک مولکول گلوگز به مولکول هاي لاکتات، CO2، اتانول و ATP 1 تبديل ميشود، تخمیر ميکنند.آنزيم اساسي اين مسير، فسفوکتولاز است که در لاکتوباسيل نا همگون-تخمير وجود دارد.گونههاي لاکتوباسيلوس پاراکازئي زير گونه تولرانس، لاکتوباسيلوس پاراکازئي زير گونه پاراکازئي، لاکتوباسيلوس پلانتاروم، لاکتوباسيلوس رامنسوس و لاکتوباسيلوس کازئي ناهمگون- تخمير اختياري، گونههايلاکتوباسيلوس روتريو لاکتوباسيلوس فرمنتوم ناهمگون-تخمير اجباري و گونههاي لاکتوباسيلوس گاليناروما،لاکتوباسيلوس هلوتيکوس، لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس، لاکتوباسيلوس گاسري، زير گونه ساليواريوس و لاکتوباسيلوس کرسيپاتوس همگون-تخمير اجباري ميباشند (ساندرس و کلينهامر، ۲۰۰۱)[۶]. لاکتوباسيلوس در بدن انسان و حيوانات به عنوان فلور طبيعي زندگي ميکنند. از مهمترين گونههاي ساکن در روده انسان ميتوان به لاکتوباسيلوس روتري، لاکتوباسيلوس برويس، لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس، لاکتوباسيلوس کازئي و لاکتوباسيلوس پلانتاروم اشاره کرد (ميکلسار و همکاران، ۱۹۹۸)[۷]. در توليد غذاهاي پروبيوتيک گونه لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس بيشترين کاربرد را دارد.
جنس بيفيدوباکتريوم
بيفيدوباکتريوم ها گرم مثبت،کاتالاز منفي، غيراسپورزا، اوره آز مثبت و معمولاً غير متحرک بوده و اغلب ميله اي کوتاه اند که بر حسب نژاد و شرايط غذايي محيط کشت تغيير ميکند. دماي بهينه رشد در محدوده C˚ ۴۱-۳۷ و pH بهينه رشد آنها در محدوده ۷-۵/۶ قرار دارد و در pHکمتر از ۵-۵/۴ رشد آنها متوقف ميگردد. به اسيد حساسيت زيادي دارند و بيهوازي اند، بنابراين اکسيژن مولکولي براي آنها سمي است. بيفيدوباکتريا اغلب پرتوقع بوده و براي رشد به ازت آلي غير پروتئيني و ويتامينهاي گروه B نياز دارند (گومز و مالکاتا، ۱۹۹۹)[۸]. قابليت چسبندگي بيفيدوباکتريا به سلول هاي اپيتليال روده در مقايسه با لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس بيشتر است. باکتريهاي اين جنس، قندها را از مسير فروکتوز ۶-فسفات و مسير جانبي بيفيدوس تخمير ميکنند. از نظر الگوي تخمير گلوگز، ناهمگون هستند. محصولات ناشي از تخمير دو مول قند هگزوز (شش کربنه)، سه مول استات و دو مول لاکتات ميباشد. به علاوه، مقدار ناچيزي گلوکونات و اسيد فرميک نيز توليد ميشود. باکتريهاي اين جنس ساکاروليتيک (قند-کافت) ميباشند، بنابراين شير محيط مناسبي براي رشد باکتريهاي اين جنس نمي باشد (شاه، ۲۰۰۱)[۹]
فقط شش گونه از باکتريهاي اين جنس شامل بيفيدوباکتريوم لنگوم، بيفيدوباکتريوم بروي، بيفيدوباکتريوم آدوليس کنتيس[۱۰]، بيفيدوباکتريوم لاکتيس، بيفيدوباکتريوم بيفيدوم و بيفيدوباکتريوم اينفنتس در غذاهاي انساني مورد استفاده قرار ميگيرند (گومز و مالکاتا،۱۹۹۹). جنس بيفيدوباکتريا فراوانترين جنس در فلور طبيعي روده بزرگ انسان ميباشد. نه گونه بيفيدوباکتريوم اينفنتيس، بيفيدوباکتريوم سودوکانتولاتوم، بيفيدوباکتريوم کانتولاتوم، بيفيدوباکتريوم لنگوم، بيفدوباکتريوم بيفيدوم، بيفيدوباکتريوم دتييوم،بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم و بيفيدوباکتريوم بروي داراي خاستگاه انساني ميباشند (بالونگو، ۱۹۹۸)[۱۱]. نوع و نسبت اين گونهها با افزايش سن تغيير ميکند. بيفيدوباکتريوم لنگوم و بيفيدوباکتريوم آدولس کنتيس در بدن افراد بالغ و بيفيدوباکتريا لنگوم در روده نوزادان بيشترين جمعيت بيفيدوباکتريا را به خود اختصاص دادهاند (ميتسوکا،۱۹۹۰)[۱۲] .
فرآوردههای لبنی پروبیوتیک
یکی از فاکتورهای مهم در تولید فرآوردههای غذائی پروبیوتیک، نوع مادهی غذائی میباشد. این مواد غذائی میبایست علاوه بر اینکه پروبیوتیکها را در حین هضم خود از دستگاه گوارش عبور میدهند، همچنین حاوی اجزای عملگری باشند که با پروبیوتیک نیز دارای برهمکنش میباشند و فعالیت آنها را تحت تاثیر قرار میدهند. میزان چربی، نوع پروتئین، کربوهیدرات و pH رشد و بقای پروبیوتیکها را تحت تاثیر قرار میدهد. فرآوردههای لبنی وسیلهی مناسبی برای رسانش پروبیوتیکها به دستگاه معده ای-روده ای میباشند. پنیر، ماست، بستنی و سایر فرآوردههای لبنی به وفور برای این منظور مورد استفاده قرار میگیرند (سوکول و همکاران، ۲۰۱۰)[۱۳].
[۱]– Salminen et al., 1998
[۲]– Bastani et al., 2012
[۳]– Fuller, 1989
[۴]– Gomes & Malcata, 1999
[۵] – Saarela et al., 2000
[۶]– Sanders &klaenhammer,2001
[۷]– Mikelsaar et al., 1998
[۸]– Gomes & Malcata, 1998
[۹]– Shah. 2001
۳-Bifidobacterium adolescentis
[۱۳]– Soccol et al., 2010
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده