جستجو حرفه ای پروپوزال آماده ، پرسشنامه و تمامی مطالب سایت



رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه (R&D) و بازده سهام شرکت

  • پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
  • ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
  • براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
  • راهنماي پرداخت آنلاين
افزودن به سبد خرید

دانلود پروپوزال آماده:  رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه (R&D) و بازده سهام شرکت

قسمت هایی از پروپوزال:

بیان مسأله:

تحقیق و توسعه[۱] (R&D) هر گونه فعالیت منسجم و خلاق در جهت افزایش سطح دانش مربوط به انسان، فرهنگ، جامعه و استفاده از این دانش برای کاربردهای جدید است. نقش اساسی تحقیق و توسعه تا حدی است که از آن به عنوان یک متغیر مهم در اقتصاد نام برده می شود. اصولا بحث هزینه های تحقیق و توسعه زمانی مطرح می شود که شرکت تحقیقات کاربردی یا بنیادی به منظور ارائه محصول جدید یا بهبود محصول حاضر به کار می برد تا موقعیت رقابتی خود را در بازار تقویت کند و هر گونه منافع ناشی از این فعالیت ها را در آینده دریافت کند. ولی در بیشتر موارد عدم اطمینان زیادی در مورد منافع آتی وجود دارد. آیا محصول جدید یا بهبود یافته رقیب موثری در بازار خواهد بود؟ آیا در نتیجه فعالیت تحقیق و توسعه سود موسسه افزایش خواهد یافت؟ طی چه مدت از زمان افزایش در سود مشاهده خواهد شد؟ (فولادی، ۱۳۸۵). مخارج  تحقیق و توسعه می تواند در اجرای استراتژی های رقابتی که باعث بهتر شدن عملکرد عملیاتی و قیمت سهام می شود، موثر باشد. سرمایه گذاری های تحقیق و توسعه می تواند با افزایش بازار فروش شرکت، ایجاد و یا افزایش قدرت انحصاری و همچنین کاهش ریسک شرکت، سودآوری و وضعیت عملکرد عملیاتی شرکت را مطلوب تر کند (نگوین و همکاران[۲]، ۲۰۱۰).

نحوه برخورد با فعالیت های تحقیق و توسعه یکی از معضلات حسابداران در دو دهه گذشته بوده است. (دهقانی، ۱۳۸۶).بنابراین نحوه عمل حسابداری و افشای هزینه های مربوط به فعالیت های تحقیق و توسعه برای استفاده کنندگان از صورت های مالی اهمیت دارد. مسائلی که در رابطه با نحوه عمل حسابداری این هزینه ها مطرح بوده اغلب ناظر بر شناخت هزینه، عوامل آن و بالاخره نحوه استهلاک این هزینه ها با فرض انتظار منافع در دوره های آتی از این هزینه ها بوده است. نظریه های قدیمی بیشتر روی انتقال منافع حاصل از هزینه های تحقیق و توسعه به دوره های آتی تاکید داشتند ولی نظریه های جدید با تکیه بر آمار و اطلاعات، مسئله منافع حاصل از این هزینه ها را با دید موشکافانه تری مورد بررسی قرار داده و اظهار می دارند که به نحوی اطمینان بخش نمی توان لزوم انتفاع آتی از این هزینه ها را تایید کرد و همواره تردید بر صحت چنین مفروضاتی وجود خواهد داشت. در واقع محققین به دنبال بررسی این هستند که در صورت وجود داشتن منافع آتی ناشی از هزینه های تحقیق و توسعه این منافع به چه شکلی در شرکت نمود پیدا خواهد کرد. از این رو آنها به بررسی تاثیر احتمالی این هزینه ها بر کارآیی، عملکرد عملیاتی، سود، بازده و ارزش بازار شرکت پرداخته اند.

ارزش بازار سهام شرکت ارزش خاص دارایی های آن را منعکس می کند. وقتی بیشتر دارایی ها فیزیکی هستند، مانند تجهیزات و اثاثه، ارتباط بین ارزش دارایی و قیمت سهام نسبتا مشهود است. با این وجود در اقتصاد های مدرن بخش اعظمی از ارزش شرکت ممکن است دارایی های نامشهود آن را منعکس کند. در قوانین حسابداری اکثر کشورها برخی از انواع دارایی های نامشهود در صورت های مالی گزارش
نمی شوند. بنابراین وقتی یک شرکت مقدار زیادی از این دارایی های نامشهود داشته باشد که در صورت های مالی آن منعکس نشده است عموما ارزش گذاری حقوق صاحبان سهام مشکل می شود (نگوین و همکاران، ۲۰۱۰). یک نوع از دارایی های نامشهود فعالیت های تحقیق و توسعه تجاری می باشد. که اخیرا توجه زیادی را به خود جلب کرده است. با این حال این استنباط وجو دارد که مشکل ارزیابی دارایی های نامشهود مانند مخارج تحقیق و توسعه می تواند سرمایه گذاران را وادار به دست کم گرفتن مزایای سرمایه گذاری های تحقیق و توسعه کند و در نتیجه شرکت ها کمتر از این سرمایه گذاری ها استقبال کنند. علاقه به استفاده از تغییرات تکنولوژی همه جانبه اخیر و رشد خیره کننده علم و دانش صنعتی از نمونه های فعالیت های تحقیق و توسعه می باشد. افزایش تمایل به تکنولوژی های پیشرفته این سوال را ایجاد می کند که آیا ارزش بازار سهام شرکت چنین سرمایه گذاری های نامشهودشان در زمینه تحقیق و توسعه را منعکس می کند(نگوین و همکاران، ۲۰۱۰).

تحقیقات زیادی درباره تاثیر پذیری ارزش بازار شرکت از تصمیمات سرمایه گذاری های نامشهود وجود دارد که نشان می دهد افزایش در مخارج تحقیق و توسعه تاثیر مثبتی بر ارزش بازار حقوق صاحبان سهام دارد. همچنین رابطه مشابهی بین مخارج تبلیغات و بازده سهام شرکت نیز بر قرار است(نگوین و همکاران، ۲۰۱۰). مطالعات اولیه درباره مخارج تحقیق و توسعه نشان می دهد سرمایه گذاران منافع بلند مدت این مخارج را دست کم می گیرند (لو ۲۰۰۶). نتایج تحقیقات همچنین نشان می دهد که سرمایه گذاران تعبیر بدی از اطلاعات نامشهود دارند(دانیال۲۰۰۱). ابرهات(۲۰۰۴) در تحقیق خود به این نتیجه رسید که شرکت های آمریکایی در پی افزایش مخارج تحقیق و توسعه سود عملیاتی قابل توجهی را تجربه کرده اند و یک تقابل منحصر به فردی بین اطلاعات مربوط به افزایش مخارج تحقیق و توسعه و اطلاعات مربوط به سود بالقوه وجود دارد.جنبه مجهول تحقیق به این صورت است که آیا رابطه معنادار و بااهمیتی بین مخارج تحقیق و توسعه و متغیر بازده سهام شرکت‌ها وجود دارد یا نه؟ بنابراين با توجه به مطالب مطروحه هدف اصلي اين پژوهش به اين صورت مي‌باشد كه آيا رابطه معناداري بین مخارج تحقیق و توسعه (R&D) و بازده سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران وجود دارد يا نه؟

[۱]– Research and development

[۲]– Nguyn et al

……………………………

۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:

……………………………

۳- پیشینه تحقیق:

……………………………

۴- اهداف تحقیق:

…………………………………….

۵- فرضيه ‏هاي تحقیق:

…………………………………….

۶- مدل تحقیق

…………………………

۷- سوالات تحقیق:

…………………………………….

۸- تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):

…………………………………….

۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:

………………………….

۱۰- روش شناسی تحقیق:

الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):

………………………….

ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:

…………………………………….

ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانه‏اي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيش‏برداري و غيره) گردآوري داده‏ها :

…………………………………….

د – جامعه آماري، روش نمونه‏گيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):

…………………………………….

ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:

…………………………………….

ز- ابزار تحقیق:

…………………………………….

هـ – روش‌ها و ابزار تجزيه و تحليل داده‏ها:

…………………………………….

منابع :

…………………………………….

آسان داک: www.Asandoc.com

دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده

2019-01-02
كد : 105908
وضعيت :‌موجود
دسته بندی :
مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (آسان داک) مرکز پژوهش های دانشگاهی ایران (www.Asandoc.com) تنها مرکز دانشگاهی در ایران است که خدمات جامع برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد . این مرکز با بکار گرفتن اساتید خبره و نام آشنا در ایران در همه رشته های دانشگاهی سعی در ارائه خدمات علمی برتر در حوزه های پروپوزال آماده، مقاله بیس پایان نامه، پرسشنامه و ترجمه آماده و همچنین تحقیقات آماده برای متغیرهای فصل دوم پایان نامه کرده است . بدین جهت سایت آسان داک توانسته است یکی از پر بازدیدترین سایت های کشور برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شود و امروزه بیشتر دانشگاه های کشور به این مرکز جامع دانشگاهی دسترسی دارند . کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری می توانند نمونه پروپوزال آماده خود برای درس روش تحقیق در رشته مدیریت ، حسابداری ، روانشناسی ، علوم تربیتی و سایر رشته ها را به راحتی از سایت خریداری و دانلود کنند . همه نمونه پروپوزال های ارشد و دکتری که به صورت تکمیل شده و فرم پر شده در سایت قرار گرفته مورد تأیید می باشد . حتی برای پروپوزال آماده و نمونه پروپوزال مطالبی رایگان برای دانلود در سایت قرار گرفته که دانشجو می تواند آنها را مطالعه کند .
© تمامی حقوق برای سایت آسان داک ( پروپوزال آماده - تحقیقات آماده - مقاله بیس پایان نامه - مقاله با ترجمه ) محفوظ است .
Site Map - Facebook - Google+ - Rss