مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه آیا شش هفته تمرین استقامتی با و بدون عصاره الکلی خام مگنولیا می¬تواند بر غلظت نسفاتین-۱ هیپوتالاموس و کبد موثر باشد؟
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :130,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم پایان نامه آیا شش هفته تمرین استقامتی با و بدون عصاره الکلی خام مگنولیا می¬تواند بر غلظت نسفاتین-۱ هیپوتالاموس و کبد موثر باشد؟
۲-۲٫ مبانی نظری
۲-۲-۱٫ نسفاتین/نوکلئوبایندین۲
نوکلئوبایندینها گروهی از EF motif-hand هستند. در واقع پروتئینهایی با عملکردهای متعددی بوده که با کلسیم، اسیدهای نوکلئیک و چندین پروتئین تنظیمی در مسیرهای سیگنالی متفاوت برهم کنش دارند. ۲ نوع نوکلئوبایندین NUCB1 و NUCB2 تا کنون شناسایی شده است. این دو توسط دو ژن متفاوت و غیر مشابه کدگذاری میشوند با این وجود ۶۲% توالی اسید آمینهای این دو پروتئین یکسان است. نوکلئوبایندین۱ و نوکلئوبایندین۲ (NUCB2 یا NEFA) شامل یک پپتید سیگنالی، ناحیهای غنی از لوسین/ایزولوسین، سیگنال موضعی فرضی و نامشخص، یک ناحیه متصل به DNA، ۲ EF motif-hand متصل به کلسیم (Ca2+) و یک ناحیه زیپ لوسین است [۴۸،۲۳].
شکل ۲-۱٫ ساختار پروتئین نوکلئوبایندین [۴۸]
دادههای کلینیکی بیماران دیابتی نوع ۲ نشان داد که ممکن است تروگلیتازون[۱] یا آگونیست گیرنده-γ فعال شده-تکثیرکننده پراکسیزوم[۲] (PPARγ) تغییراتی را در سیری ایجاد کند بنابراین محققین سعی کردند که پروتئینی را بیابند که توسط PPARγ تنظیم شده و رفتار تغذیهای را کنترل کند [۴۹]. در نتیجه پروتئین ضداشتهای جدیدی به نام نسفاتین NEFA/nucleobindin2 encoded satiety- and fat–influencing protein (nesfatin) کشف شد که پروتئینی ترشحی با عملکرد ناشناخته و مشتق شده از نوکلئوبایندین۲ است [۵]
نسفاتین/نوکلئوبایندین۲ متشکل از یک پپتید سیگنالی ۲۴ اسید آمینهای و یک ساختار پروتئینی محتوی ۳۹۶ اسید آمینه است. تجانس توالی اسید آمینهای نسفاتین/نوکلئوبایندین۲ در انسانها، موشهای خانگی و موشهای صحرایی به صورت گستردهای حفظ شده است (۴/۸۷% در انسانها و ۷/۹۵% در موشهای خانگی) [۵۰].
شکل ۲-۲٫ ساختار مولکولی نسفاتین/نوکلئوبایندین۲ و مقایسه توالی اسیدآمینه نسفاتین -۱ در انسان، موش صحرایی و موش خانگی [۲۷]
۲-۲-۲٫ قطعات پردازش شده از نسفاتین/نوکلئوبایندین۲
بررسیهای ایمونوهیستوشیمیایی نشان داد که نسفاتین/نوکلئوبایندین۲ در سیتوپلاسم سلول عصبی (نه در هسته) وجود دارد که حاکی از مستقر شدن همزمان با آنزیم پیشهورمون تبدیل کننده-۳/۱ و -۲ است [۵]. نسفاتین/نوکلئوبایندین۲ جایگاههای شکاف بالقوهای را برای آنزیم پیشهورمون تبدیل کننده دارد. این جایگاهها در طرفین قرار گرفته و شامل یک جفت از اسیدهای آمینهی اساسی لیزین-آرژینین یا آرژینین-آرژینین است (شکل۲-۲) [۵۱،۵۰،۲۳]. قطعات پردازش شده احتمالی شامل نسفاتین-۱ (از شماره ۸۲-۱)، نسفاتین-۲ (از شماره ۱۶۳-۸۵) و نسفاتین-۳ (از شماره ۳۹۶-۱۶۶) است [۵]. ساختار نسفاتین-۲ و نسفاتین-۳ با جایگاههای پردازشی فرضی زیپ لوسین و متصل به DNA که به نوکلئوزوم DNA اتصال دارند توصیف میشود، اما نسفاتین-۱ این جایگاهها را حفظ نکرده است [۵۰،۲۳].
بررسیهایی جهت شناسایی قطعه فعال نسفاتین-۱ و تعیین مکانیسم فعالیت آن پس ازتزریق محیطی در موشهای خانگی صورت گرفت که مشخص شد، نسفاتین-۱ متشکل از ۳ قطعه مجزا است (شکل ۲-۳). با بررسی اثر هر یک از قطعات بر مصرف غذای موشهای خانگی دریافتند که ازمیان این ۳ قطعه نابرابر، تنها تزریق قطعه میانی که از۳۰ اسیدآمینه (M30) تشکیل شده بر اشتها اثر گذار است [۵۲].
…..
…..