اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :130,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
متغیرها: اختلال خوردن، بی اشتهایی و علل آن
توضیحات: ۲۲ صفحه فارسی (word)
با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها مناسب برای پایان نامه
خلاصه ای از کار:
تاریخچه اختلالات خوردن
گرچه مسألهی کاهش ارادي وزن و پیامدهاي مربوط به آن به قرون وسطی بر میگردد، اما نخستین توصیف بالینی بر مبناي نشانههاي اجتناب از غذا، لاغري مفرط، قطع قاعدگی و فزون کنشی، در سال ۱۶۹۴ توسط یک پزشک انگلیسی به نام مورتن[۱] ارائه شد. مورتن ضمن آنکه این اختلال را داراي مبناي عصبشناسی میدانست، اما تاثیر عوامل روانشناختی در پدیدآیی آن را نیز پذیرفته بود (کوپر[۲]، ۱۹۹۴، به نقل از دادستان، ۱۳۸۵).
……………
تعریف و طبقه بندي اختلالات خوردن
اختلالهاي خوردن، اختلالهایی روانشناختی هستند که با نگرانی بیمارگون در مورد شکل بدن، خوردن و وزن مشخص میگردند (پیترینی[۳]و همکاران، ۲۰۱۱). تاکنون هیچ تعریف جامعی در خصوص اختلالهاي خوردن که مورد توافق همگان باشد، به دست نیامده است. اما سه ویژگی عمده براي تعریف آنها ضروري فرض شدهاند: ۱) اختلال مشخص در عادات خوردن یا رفتار کنترل وزن؛ ۲) اختلال از لحاظ بالینی منجر به مشکلات جدي سلامت جسمی یا کارکرد روانی اجتماعی میشود؛ ۳) مشکلات ایجاد شده نباید در نتیجه بیماري پزشکی یا اختلال روانشناختی دیگري ایجاد شده باشد (فربرن و هریسون[۴]، ۲۰۰۳، به نقل از دالگریو[۵]، ۲۰۱۱).
……………….
بیاشتهایی عصبی
بیاشتهایی عصبی قدیمیترین اختلال خوردن است و ورود آن به قلمرو پزشکی به قرن میلادي بر میگردد. منابع مختلف چهار ویژگی تشخیصی برجستهی بیاشتهایی عصبی را بدین شرح میدانند: تلاش مدام براي لاغري از راه رژیم غذایی و تمرین، ترس شدید از افزایش وزن یا چاق شدن با وجود کمبود وزن آشکار، ارزیابیهاي سختگیرانه در مورد اندام و وزن و ادراك تحریف شده از تصویر بدن، و ویژگی چهارم با توجه به شیوع بیشتر این اختلال در زنان و دختران، قطع قاعدگی در زنان بالغ میباشد (والش[۶]،۲۰۱۱ ؛ پیترینی و همکاران، ۲۰۱۱؛ ناگامیتسو و همکاران[۷]، ۲۰۱۱).
……………….
ویژگیهای شخصیتی و روانشناختی
افراد مبتلا به بیاشتهایی معمولاً خجالتی هستند و دوستان کمی دارند (فربرن، کوپر، دال و ولچ[۸]، ۱۹۹۹)، عملکرد اجتماعی ضعیفی دارند (زاکر[۹]و همکاران، ۲۰۰۷)، یا فوبی اجتماعی دارند (کای، بالیک، تورنتون، بارباریچ و مسترز[۱۰]، ۲۰۰۴)، خود را به شکلی منفی با دیگران مقایسه میکنند (کارواتز[۱۱]و همکاران، ۲۰۰۱)، بیش از حد مضطرب هستند (رانی[۱۲]و همکاران، ۲۰۰۸) و سطوح بالایی از عاطفه منفی را تجربه میکنند (پیکه[۱۳]و همکاران، ۲۰۰۸). پژوهش بر روي استرس روانی اجتماعی قبل از شروع بیاشتهایی عصبی، حاکی از آن است که مشکل با افراد مهم زندگی رایجترین استرسور تسریع کننده ابتلا به این اختلال است (اشمیت، تیلر، برانکارد، اندرو و تریژر[۱۴]، ۱۹۹۷).
………………
همهگیرشناسی بیاشتهایی عصبی
میزان شیوع اختلال بیاشتهایی، بسته به اینکه ملاكهاي تشخیصی به طور محدود تعریف شده باشد یا به طور گسترده، از ۵/۰ تا ۷/۳ درصد زنان برآورد شده است (هالجین و ویتبورن، ۱۳۸۵).
………….
سببشناسی بیاشتهایی عصبی
عوامل زیستشناختی، اجتماعی و روانشناختی متعددي در سببشناسی این اختلال دخیلاند (سادوك و سادوك، ۱۳۸۵)، که در اینجا به این عوامل میپردازیم:
عوامل زیستشناختی
اینگونه فرض شده است که بسیاري از عوامل خطر
……………
عوامل فرهنگی و اجتماعی
دیدگاه سنتی نظریهپردازان سیستمهاي خانواده این است که برخی از دخترها براي تأکید بر استقلال خود از خانوادهي بیش از حد دخالت کننده، به بیاشتهایی عصبی مبتلا میشوند (مینوچین، ۱۹۷۸، به نقل از هالجین و ویتبورن، ۱۳۸۵).
………….
عوامل روانشناختی و روانپویشی
صفات وسواسگونه، از جمله عدم انعطاف[۱۵]، نیاز به نظم و کنترل، اشتغال ذهنی به جزئیات، و کمالگرایی در این افراد دیده میشود. شواهد حکایت از ارثی بودن این صفات دارد. اجتناب از آسیب، عدم خود- هدایتگري و همکاري پایین نیز در این افراد گزارش شده است. این ویژگیها در افراد اضطرابی، و اختلال شخصیت اجتنابی، وابسته، و وسواسی نیز دیده میشود (وئرواگ-متا و تريشر، ۲۰۰۸).
………….
پراشتهایی عصبی
اصطلاح بولیمیا از دو کلمه یونانی گرفته شده که به معناي “گاو نر گرسنه” میباشد (استانکرد[۱۶]، ۱۹۹۳، به نقل از کلین و والش، ۲۰۰۴). انسان احتمالاً هزاران سال است که با پرخوري دست به گریبان
…………
همهگیرشناسی پراشتهایی عصبی
پرخوري عصبی از بیاشتهایی عصبی شایعتر است، به طوری که شیوع آن در میان زنان ۱ تا ۳ درصد برآورد شده است. میزان رخداد این اختلال در مردان تقریبا یکدهم رخداد آن در زنان میباشد (انجمن روانپزشکی آمریکا، ۲۰۰۰).
…………
عوامل زیستشناختی
مطالعات دوقلوها و خانوادهها نشان داده است که بخشی از آسیبپذیري نسبت به پرخوري عصبی را میتوان به عوامل ژنتیکی نسبت داد. میزان وقوع پرخوري عصبی در بستگان درجهي اول بیماران مبتلا بالاتر است (سادوك و سادوك، ۱۳۸۵).
…………
عوامل فرهنگی و اجتماعی
بیماران مبتلا به پرخوري عصبی مثل مبتلایان به بیاشتهایی عصبی، افراد بلندپروازي هستند که به فشارهاي اجتماعی با لاغر شدن واکنش نشان میدهند. همچنین، مثل مبتلایان به بیاشتهایی عصبی بسیاري از این بیماران نیز افسرده هستند
…………….
عوامل روانشناختی
از نظر روانشناختی بیماران مبتلا به پرخوري عصبی مثل بیماران مبتلا به بیاشتهایی عصبی در ارتباط با تقاضاهاي نوجوانی، دچار اشکالاتی هستند. اما بیماران مبتلا به پرخوري عصبی معاشريتر، خشمگینتر و تکانشیتر هستند. الکلیسم
…………..
منابع
احمدی، وحید (۱۳۹۰). طراحی و آزمودن الگویی از پیشایندها و پیامدهای شخصیت خودشیفته در دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز. پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه شهید چمران اهواز.
امینآبادی، زهرا، دهقانی، محسن و خداپناهی، محمد کریم (۱۳۹۰). بررسی ساختار عاملی و اعتباريابي پرسشنامه تنظيم هيجان شناختي. مجله علوم رفتاری، دوره ۵، شماره ۴، ۳۷۱- ۳۶۵٫
…………….
……………
انجام پایان نامه مدیریت، دانلود پروپوزال آماده مدیریت بازرگانی، دولتی، بحران، دانلود پروپوزال تکمیل شده مدیریت جهانگردی، انجام پروپوزال مدیریت، پرسشنامه تکمیل شده، مقاله با ترجمه آماده، ترجمه آماده مقاله، انجام مقاله آی اس آی، نوشتن پایان نامه مدیریت، مشاوره پایان نامه مدیریت، فصل دوم پایان نامه، پروپوزال و پایان نامه آماده روانشناسی، انجام پایان نامه دکتری، انجام پروپوزال ارشد، انجام پروپوزال دکتری، انجام پایان نامه ارشد
[۱]– Morton
[۲]– Cooper
[۳]– Pietrini
[۴]– Fairburn & Harrison
[۵]– Dallegrve
[۶]– Walsh
[۷]– Nagamitsu
[۸]– Fairburn, Cooper, Doll ,& Welch
[۹]– Zucker
[۱۰]– Bulik, Thornton, Barbarich ,& Masters
[۱۱]– Karwautz
[۱۲]– Raney
[۱۳]– Pike
[۱۴]– Schmidt, Tiller, Blanchard, Andrews ,& Treasure
[۱۵]– Rigidity
[۱۶]– Stankerd