: : ارتباط پلی مورفیسم TaqI گیرنده ویتامین D (VDR ) با سرطان پستان در شمال ایران
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: : ارتباط پلی مورفیسم TaqI گیرنده ویتامین D (VDR ) با سرطان پستان در شمال ایران
فرم پروپوزال پر شده و تکمیل شده نیمه رایگان کارشناسی ارشد و دکتری آماده برای انجام پایان نامه و درس روش تحقیق برای رشته های مختلف
زيست شناسي علوم جانوري گرايش فيزيولوژي جانوري
قسمت هایی از پروپوزال:
۱- بیان مسأله:
سرطان پستان جزء ژنتيکي قوي دارد،بطوريکه خطر بروز سرطان پستان براي خانمي با يک ويا بيش از يک خويشاوند درجه يک مبتلا به اين سرطان،به ترتيب سه و ده برابر مي باشد(نوسبایوم و همکاران۲ ،۲۰۰۱).
بر اساس رفرنس ديگري خطر بروز سرطان پستان براي زنان تا سن ۸۰ سالگي نداشتن هيچ خويشاوند درجه يک مبتلا به اين سرطان ۸/۷%و براي زنان بايک و يا دو خويشاوند درجه يک مبتلا ، به ترتيب ۱۳%و ۲۱%خواهدبود ( حمیدی و همکاران،۲۰۰۳).
تاثير ويتامين D وگيرنده اش (VDR) بر عملكرد چرخه سلولي تا حدودي نشان داده که فرم فعال ويتامين D يعني ۱,۲۵(OH)2 D3 تنظيم کننده بالقوه اي در کنترل رشد و تمايز سلولي می باشدو شواهد اخير نشان مي دهند که در مرگ سلولي،تهاجم توموري و رگ زايي نيز نقش بسزائی دارد، طوري که مي توان گفت در تنظيم بروز و پيشرفت سرطان نقش دارد. مسير کلاسيک سنتز ۱,۲۵(OH)2D3 شامل هيدروکسيلاسيون موقعيت هاي ۱و ۲۵ ويتامين D3 جذب شده از طريق روده و يا ساخته شده در پوست،به ترتيب به کبد و کليه منتقل و تبدیل به فرم فعال D3 می شود.اما اخيراًً کنترل متابوليسم موضعي ۱,۲۵(OH)2D3در بافت ها توسط هيدروکسيلازهاي بافتي به خصوص در ﺁنزيم کاتابوليزه کننده اصلي يعني۲۴- هيدروکسيلاز مورد توجه قرارگرفته است.مسير کلاسيک سيگنالينگ۱,۲۵(OH)2D3 باواسطه VDR که نوعي فاکتور نسخه برداري براي ژن هاي هدف ۱,۲۵(OH)2D3 است، صورت مي گيرد.
اثرات اين مسير شامل مهار رشد سلولي و نيز مهار تهاجم توموري است . مسير هاي سيگنالينگ سيتوپلاسمي که به طور روز افزوني در حال شناسايي هستند نيز احتمالا در کنترل رشد و تمايز سلولي نقش دارند،اما اين مسيرها در مرگ سلولي نيز نقش دارند. ۱,۲۵(OH)2D3 داراي اثرات مهار کنندگي مهمي بر G1/S Checkpoint سيکل سلولي با افزايش بيان مهار کننده هاي کينازي وابسته به سايکلين هاي P27 و P21 و نيز با مهار سيکلين D1 است.
ممکن است که موجب القا مرگ سلولی یا به طور غیر مستقیم از طریق اثر بر روی گیرنده رشد شبه انسولینی و فاکتور آلفای نکروز توموری و یا به طور مستقیم از طریق سیستم خانواده Bcl-2 ، مسیر سرﺁمید،گیرنده های مرگ(به عنوان مثال Fas ) و مسیر های پروتیین کینازی فعال شده توسط استرس(P38 و کیناز N ترمینال Jun) شود. اثر مهارکننده گي ۱,۲۵(OH)2D3 بر تهاجم و متاستاز توموري نشان داده شده و مکانيسم آن شامل مهار سرين پروتئيناز ها،متالو پروتئينازها و رگ زايي است. مدارک دال بر اثر ويتامين D3 بر سرطان شامل شواهدآزمايشگاهي مبني بر تاثير ويتامين D3 بر رشد سلولي،تمايز سلولي،مرگ سلولي،تهاجم ومتاستاز توموري، و نيز شواهد اپيدميولوژيکي درارتباط با همبستگي بين وقوع و ميزان پيشرفت سرطان با اختلال در متابوليسم ويتامين D3 و برخي از پلي مورفيسم هاي ژن VDR است.ضمنا آنالوگ هايي از ويتامين D3 به عنوان عوامل شيمي درماني سرطان معرفي شده اند (داسو و همکاران۱،۲۰۰۵ ;اوسبورن و هاچنسن۲،۲۰۰۲). مطالعات نشان مي دهند که ۱,۲۵(OH)2D3موجب مهار رشد سلولي و نیز القاء مرگ سلولی در سلول هاي سرطاني پستان هم در In vitro و هم در In vivo مي شود( والرانس و ولش۳ ،۲۰۰۴).
VDR درغدد پستان طبيعي بيان مي شود، يعني جايي که به عنوان عامل مهار تکثير و القاء کننده تمايز سلولي عمل مي کند و اين نشان مي دهد که ۱,۲۵(OH)2D3 در تنظيم مهار رشد سلول هاي اپي تليال پستان نقش دارد(ولش و همکاران۴ ،۲۰۰۳).
ضمناً
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۶- مدل تحقیق
…………………………
……………………………..
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
…………………………………..
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
…………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
…………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
…………………………………..
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
…………………………………..
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
…………………………………..
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
…………………………………..
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
…………………………………..
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
…………………………………..
منابع :
…………………………………….
…………………………………..
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده