بررسی اثربخشی آموزش مهارت¬های زندگی بر خودپنداره و خطرجویی دانش-آموزان
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: بررسی اثربخشی آموزش مهارتهای زندگی بر خودپنداره و خطرجویی دانشآموزان
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
بسیاری از افراد در رویارویی با مسائل زندگی، فاقد تواناییهای لازم و اساسی هستند و همین امر آنان را در مواجهه با مسائل و مشکلات زندگی روزمره پریشان و آسیبپذیر میکند. پژوهشهای متعدد نشان دادند که بسیاری از مشکلات بهداشتی و اختلالات روانی-عاطفی، ریشههای روانی-اجتماعی دارند (حدود ۸۰ درصد)، لذا چنانچه افراد مهارتهای مقابلهای و تواناییهای روانی-اجتماعی خود را افزایش دهند، در بهبود کیفیت زندگی آنان بسیار مؤثر واقع خواهد شد (امیرحسینی، ۱۳۸۳)
بیشترین تلاش برای آموزش مهارتهای زندگی در دورههای میانی تحصیل متمرکز است، زمانی که تغییرات مهمی شامل بلوغ، ساختارهای جدید نظام آموزشی و افزایش اهمیت گروه همسال، در نوجوانان اتفاق میافتد. این آموزش معمولاً برای کاهش رفتارهای مخاطره جویانه و تأثیر بر پیامدهای این رفتارهاست (کریستین[۱]، هلفریچ[۲] و فوگ[۳]، ۲۰۰۷).
…….
مرور منابع:
پژوهشی توسط صبحی و رجبی (۲۰۱۰)، با هدف پیبردن به تأثیر آموزش مهارتهای زندگی بر سلامت روانی و عزتنفس دانشجویان انجام شد که روش این پژوهش، روش تحقیق تجربی و نوع طراحی آن، طراحی پیشآزمون و پسآزمون با گروه گواه میباشد و جامعه آماری آن، دانشجویان پسر ورودی سال ۲۰۰۹ دانشگاه محقق اردبیلی بودهاند. افراد نمونه مورد نیاز (چهل دانشجوی پسر، ۲۰ نفر در گروهگواه و ۲۰ نفر در گروه آزمایشی) به صورت تصادفی انتخاب شده و به صورت تصادفی در دو گروه ذکر شده توزیع شدند. سپس در طی چهار هفته و ۸ جلسه ، مهارتهای زندگی به گروه آزمایشی آموزش داده شد. در پایان این مدت، سه نفر از افراد گروه آزمایشی حذف شده بودند؛ و نهایتاً دادههای بدستآمده از۳۷ نفر باقیمانده توسط روشهای آماری- توصیفی (درصدی و تکراری) و همچنین روشهای آماری-استنباطی تحلیل شد. نتایج نشان داد که آموزش مهارتهای زندگی بر کاهش نشانههای اختلالات روانی، مخصوصاً اضطراب و افسردگی در دانشجویان مستعد اختلال روانی تأثیر میگذارد. این مطالعه نشان داد آموزش مهارتهای زندگی روشی خوب و مؤثر، در کاهش نشانههای اختلالات روانی در دانشجویان مستعد به اختلالات روانی میباشد.
………..
فرضيههاي تحقیق:
- آموزش مهارتهای زندگی باعث تغییر مثبت خودپنداره و کاهش خطرجویی دانشآموزان پسر میشود.
۱-۱٫ آموزش مهارتهای زندگی باعث تغییر مثبت خودپنداره دانشآموزان پسر میشود.
۲-۱٫آموزش مهارتهای زندگی باعث کاهش خطرجویی دانشآموزان پسر میشود.
- آموزش مهارتهای زندگی باعث تغییر مثبت خودپنداره و کاهش خطرجویی دانشآموزان پسر پس از پیگیری دوماهه میشود.
۱۲٫ آموزش مهارتهای زندگی باعث تغییر مثبت خودپنداره دانشآموزان پسر پس از پیگیری دوماهه میشود.
۲۲٫آموزش مهارتهای زندگی باعث کاهش خطرجویی دانشآموزان پسر پس از پیگیری دوماهه میشود.
………….
[۱]-Christine
[۲] – Helfrich
[۳]– Fogg