جداسازی وشناسایی سلول¬های بنیادی مزانشیمی جدا شده از مغز استخوان سگ
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: جداسازی وشناسایی سلول¬های بنیادی مزانشیمی جدا شده از مغز استخوان سگ
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
بیماریهایی که زوال و تخریب بافتی را در بدن به همراه دارند، به عنوان یک مشکل اساسی در سلامت حیوانات و انسانها محسوب میشوند. سلولهای بنیادی مزانشیمی به عنوان یک درمان بیولوژیک برای طیف متنوعی از بیماریها بسیار امید بخش بوده و دلایل بسیار زیادی از جمله، سهولت جداسازی و تکثیر در کشت، چند توانی، اثرات پاراکراینی، خواص تنظیم کنندگی سیستم ایمنی، رفتار مهاجرپذیری و ملاحظات اخلاقی دارد (Brooke et al., 2007). سلولهای بنیادی مزانشیمی از منابع مختلفی از جمله مغز استخوان (Kern et al., 2006; Wagner et al., 2005)، بافت چربی (Zuk et al., 2002)، خون بند ناف (Koch et al., 2007; Lee et al., 2004b)، پالپ دندان (Jo et al., 2007; Waddington et al., 2008)، فولیکول مو و بافت زیر پوستی (Shih et al., 2005)، و بافتهای جنینی (in ‘t Anker et al., 2003a) جداسازی شده است. یکی از خواص این سلولها، خاصیت چندتوانی آنها است که میتوانند به لاینهای مزانشیمی متنوعی شامل استخوان، غضروف، تاندون، ماهیچه و بافت چربی تبدیل شوند. سلولهای بنیادی مزانشیمی خواص تنظیم کنندگی سیستم ایمنی را در شرایط آزمایشگاهی و همچنین در بدن حیوانات و انسان نشان دادهاند. ویژگیهای سلولهای بنیادی شامل خودنوزایی، پتانسیل تکثیر بالا و تمایز بالا در سلولها متفاوت است. تاکنون سه نوع از سلولهای بنیادی شناسایی شده است که شامل سلولهای بنیادی جنینی، سلولهای بنیادی بالغ و سلولهای بنیادی پرتوان القایی هستند (Bernardo et al., 2009). درمان با سلول های بنیادی به میزان زیادی به عنوان روشی فراگیر جهت ترمیم آسیب های بافتی مورد استفاده قرار گرفته است (Wagers and Weissman, 2004). مکانیسم درمان با سلولهای بنیادی در ترمیم بیماریهای اندامهای مختلف و بازگشت دوباره بافت به حالت اولیه به واسطه تمایز این سلولها بوده و به عنوان یکی از روشهاي درمانی مطرح است (Herzog et al., 2003) .
در حالی که سلولهای بنیادی مزانشیمی از انسان، اسب، خوک و گاو به دست آمده است اما بیشتر مطالعات روی حیوانات آزمایشگاهی کوچک مانند خرگوش و موش انجام شده است. سگ نیز یک مدل تجربی ارزشمندی است چون میتواند نشان دهنده یک بیمار بالینی باشد حائز اهمیت است. تا به امروز در ارتباط با سلولهای بنیادی مزانشیمی سگ تحقیقات اندکی انجام شده است. با این حال تمایز و دستکاری آنها به بافتهای مختلف دیگر کلید نوید بخشی برای ترمیم بافت، مبتنی بر سلول و مهندسی بافت است. بنابراین ضروری است که برای کاربردهای بالینی در آینده به منظور ارزیابی پتانسیل این سلولها درک بیشتری از ظرفیت و ارزیابی آنها ایجاد شود و این سلول ها در سطح بیوشیمیایی، مورفولوژیکی، فراساختاری و ایمنی مورد ارزیابی قرار گیرند (Csaki et al., 2007). علاوه بر این، سگ به دلیل داشتن اندازه بزرگ بدنی، طول عمر و بیماری های خود به خودی، مدل حیوانی مناسبی برای مطالعه روش های درمانی جدید برای بیماریهای انسانی است (Kamishina et al., 2006).
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده