رابطه بین انواع قدرت مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در ادارات ورزش و جوانان استان فارس
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
دانلود پروپوزال آماده: رابطه بین انواع قدرت مدیران با شیوه های برخورد با تعارض در ادارات ورزش و جوانان استان فارس
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
از جمله سازمانهایی که وظیفه خطیری در عصر حاضر در کشورمان بر عهده دارد اداره ورزش و جوانان است که از یک سو با جوانان به عنوان مهمترین قشر تعلیم و تربیتی سر و کار دارد و از سوی دیگر مسئول اصلی ورزش همگانی و قهرمانی محسوب میشود. در جوامع امروزي تعارض موضوعي است كه انديشة انسان را بيش از هر مسئلة ديگري به خود مشغول كرده است و اين امر در همة سازمانها به صورتهاي گوناگوني مانند تعارض بين رئيس و مرئوس، كارفرما و كارگر، تعارض بين همكاران و حتي تعارض دو نفری وجود دارد. تعارضات به علل گوناگون بين افراد و گروهها ظاهر ميشود. تفاوتهاي ادراكي، شخصيتي، اعتقادي، سياسي و مانند آن از يك طرف و استنباطهاي مختلف در مورد هدفهاي فردي، سازماني و جامعه از سوي ديگر، تعارضات گوناگوني را در محيطهاي دسته جمعي ايجاد ميكند با اين حال، تعارض در بسياري از سازمانها و به ويژه سازمانهاي ورزشي به صورت يك مسئلة جدي نمايان است و ميتواند سازنده يا مخرب باشد. تعارض ميتواند بر عملكرد سازمانها تأثير ناگوار بگذارد، شرايطي را به وجود آورد كه سازمان بسياري از منابع خود را از دست بدهد تا آنجا كه موجب انحلال سازمان شود. از طرف ديگر ميتواند نتايج سودمندي را در پي داشته باشد و موجب خلاقيت، نوع آوري و بهرهوري نيروي انساني شود (مظفری و همکاران، ۱۳۹۱).
امروزه نیروی انسانی به عنوان اصلیترین دارایی سازمانها و به عنوان مزیت رقابتی آنها مطرح است. وجود همکاری و همدلی بین این منابع ارزشمند از جمله مهمترین عوامل اساسی برای موفقیت در همه سازمانها است. تعارض در سازمان اجتناب ناپذیر و لزوماً برای سازمان غیر ضروری نیست. تعارض میتواند خلاقیت را بیشتر و نوآوری و تغییر را ترویج دهد و یا ممکن است باعث اتلاف و تحلیل انرژی و منابع سازمان شود. مدیران برای مدیریت صحیح تعارض باید آن را به عنوان نیروی دائمی درنظرگرفته و با برخورد سازنده و صحیح در جهت پویائی سازمان، آن را مدیریت نمایند. بنابراین توانائی هدایت و کنترل پدیده تعارض در سازمانها از مهمترین مهارتهای مدیران محسوب میشود(احمدی و همکاران، ۱۳۹۱).
در سازمانهای ورزشی نیز تعارض به صورت یک مسئله جدی وجوددارد و مدیران این سازمانها برای ارائه برنامههای اثربخش در جهت تأمین سلامت جسمانی و روانی ورزشکاران و دستیابی به
مدالها و عناوین قهرمانی و همچنین، استفاده حداکثر از نیروی کارشناسان خود باید اختلافها و تعدارضها را به گونهای مؤثر و سودمند مدیریت کنند.
ماهیت اهداف و وظایف اداره ورزش و جوانان زمینه را برای بسیاری از تعارضها و تضادها فراهم میسازد و مشکلات فراوانی را گریبانگیر مدیران و دست اندرکاران امور ورزش و جوانان خواهد کرد نمونههای این تعارضها شامل تعارض در بودجه ریزی و اولویت برای ورزش همگانی و قهرمانی و نیز تعارض بین هیاتهای مختلف و نیز ساختار حاکم بر سازمانهای مسئول میباشد.
تعارض یکی از ارکان اصلی یا اجزای جدا نشدنی گروهها و سازمان هاست و نمیتوان به صورت کامل آن را از بین برد، هنگامی که تعارض بسیار زیاد و یا بسیار کم باشد عملکرد کاهش مییابد، سطح مطلوب تعارض میتواند مانع از رکود، رخوت و در جا زدن شود، خلاقیت ایجاد کند، شرایطی فراهم آورد که فرد بتواند بدان وسیله از میزان تنش یا فشار روانی بکاهد و تغییراتی ایجاد کند، ولی نباید به گونهای باشد که راهها را مخدوش ومختل کند. نباید فرض کرد که برای به هر موقعیتی باید راه حل مناسب آن موقعیت در نظر گرفت. هدف یک سیستم مدیریت موفقیت آمیز، زدودن پدیده تعارض نیست بلکه هدف چنین سیستمی ایجاد سطح مناسبی از تعارض است و سود جستن از مزایای سازنده آن (رابینز[۱]، ۱۹۴۳).
تعارض با عوامل متعددی در ارتباط است که در انتخاب سبک برخورد با تعارض دخالت دارند مثل شایستگیهای فردی (آندرسون و مکنزی[۲] ۲۰۰۲)، امکان پیشرفت و ارتقای مدیران (دویکو[۳] ۲۰۰۷)، جنسیت (گولدمن[۴] ۲۰۰۶)، ویژگیهای شخصی (والری و پاول[۵] ۲۰۰۸، میلیانگ و همکاران[۶] ۲۰۰۹)
علاوه بر این موارد بررسی اولیه نشان میدهد که یکی از عوامل مرتبط با آنان میتواند نوع قدرت مورد استفاده مدیران باشد، بدیهی است درباره هر موضعی مثل پول یا جنس بسیار راحتتر میتوان حرف زد ولی چون بحث از قدرت به میان میآید زبان و قلم ناتوان میشود. کسانی که صاحب قدرتند هرگز آن را بروز نمیدهند و حتی کتمان میکنند، کسانی که در پی کسب آن هستند عکس قضیه را وانمود میکنند و آنان که توانستهاند قدرتی را به دست آورند درباره شیوه کسب آن لب فرو میبندند و آن را در هالهای از رمز و راز میپیچند ولی قدرت در گروه یا سازمان یک فرآیند طبیعی است. بنابراین اگر کسی بخواهد رفتار سازمانی را به طور کامل درک کند، چارهای جز این ندارد که درباره کسب و اعمال قدرت آگاهیهای لازم را داشته باشد، پس نمیتوان گفت که قدرت الزاماً بد است قدرت یک نوع واقعیت از زندگی سازمانی است و چیزی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت یا کنار گذاشت، گذشته از این، از طریق یادگیری شیوه استفاده از قدرت در سازمان، فرد میتواند برای اینکه مدیری اثر بخشتر باشد، از دانش خود به نحو مطلوب استفاده کند. (شریفی و مقامی، ۱۳۸۹) مديران در سازمانها، واضعان خط مشي و صاحبان قدرت هستند و عملكرد سازمانها با قدرت آنان در ارتباط است. مديران با بكارگيري منابع قدرت میتوانند زمينة رشد و تعالي يا زمينه انحراف و فساد سازمان را فراهم آورند و اين امر به ماهيت وجودي و چگونگي استفاده از قدرت و منابع آن بستگي دارد قدرت ويژگي اساسي نقش مدير بوده است و زمينه اثربخشي او را در سازمان فراهم میسازد و پديدة اجتناب ناپذير در سازمان است(ملاحسینی و کهنوجی، ۱۳۸۶)
بنابراین نکته اساسی این است که باتوجه به حضور دائمی و همیشگی تعارض در سازمانها، مدیران باید چه شیوههایی را برای اداره تعارض به کار بزند تا اثرات تخریبی این پدیده را به حداقل کاهش دهند و حتی آن را به یک نیروی مثبت و سازنده در جهت نیل به اهداف سازمان تبدیل کنند. در این زمینه قدرت از مقولههای بسیار مهم است که مدیران باید با آگاهی داشتن کامل از انواع قدرت و با موقعیت شناسی بهتر در جهت تحقق این اهداف از آنان استفاده کنند. به عقيدة پارك هوس[۷] شناخت پايگاههاي قدرت، براي افرادي كه در سازمانهاي ورزشي فعاليت ميكنند، حياتي است زيرا پايگاههاي قدرت روابط بين فردي را تحت تأثير قرار ميدهد و اثربخشي سازمانها را تعيين ميكند(مرادی و همکاران، ۱۳۹۲). به طور خلاصه از جمله سازمانهایی که وظیفه خطیری در عصر حاضر در کشورمان بر عهده دارد اداره ورزش و جوانان است که از یک سو با جوانان به عنوان مهمترین قشر تعلیم و تربیتی سر و کار دارد و از سوی دیگر مسئول اصلی ورزش همگانی و قهرمانی محسوب میشود. از طرف دیگر ماهیت تربیت بدنی و ورزش زمینه را برای بسیاری از تعارضها و تضادها در اداره ورزش و جوانان فراهم میسازد و مشکلات فراوانی را گریبانگیر مدیران و دست اندرکاران تربیت بدنی و امور ورزش خواهد کرد و کوتاهی در این زمینه و نبود یا زیادی تعارض صدمات جبران ناپذیری بر پیکره ورزش و جوانان وارد میسازد و مدیران به منظور اثربخشی بهتر باید با به کار بردن به موقع راه حل درست و مقتضی نسبت به بهینه کردن مقدار تعارض اقدام کنند، و از آنجایی که مدیران ادارات ورزش و جوانان دارای انواع مختلف قدرت هستندکه از همه یا تعدادی از آنها برای نفوذ بر کارکنان و کسب اهداف سازمانی استفاده میکنند و با توجه به اینکه رابطه قدرت و تعارض کمتر بررسی شده است در این تحقیق محقق درصد آن است به شناسایی انواع قدرتی که مدیران در مواجهه با تعارض به کار میبرند بپردازد و در نهایت راهکارها با شیوههای استفاده موثر از قدرت را در برخورد با شیوههای مدیریت تعارض، جهت کاهش اختلاف وافزایش بهره وری در ادارات ورزش و جوانان شهرستانهای استان فارس ارائه نماید. محقق در این تحقیق در پی یافتن پاسخ برای این سوال است که آیا بین انواع قدرت مدیران با شیوههای برخورد با تعارض در ادارات ورزش و جوانان استان فارس رابطه وجود دارد یا نه؟
[۱]. Robbins, S. P.
[۲]. Anderson,B. D and Makenzi
[۳]. Dewiko
[۴]. Goldman
[۵]. Valerie, F. W. , & Paul, A. B
[۶]. Mei-Liang
[۷]. Parkhouse
……………………………
۲- اهمیت و ضرورت تحقیق:
……………………………
۳- پیشینه تحقیق:
……………………………
۴- اهداف تحقیق:
…………………………………….
۵- فرضيه هاي تحقیق:
…………………………………….
۶- مدل تحقیق
…………………………
۷- سوالات تحقیق:
…………………………………….
۸- تعريف واژهها و اصطلاحات فني و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی):
…………………………………….
۹- بیان جنبه نوآوری تحقیق:
………………………….
۱۰- روش شناسی تحقیق:
الف: شرح كامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهيزات و استانداردهاي مورد استفاده در قالب مراحل اجرايي تحقيق به تفكيك):
………………………….
ب- متغيرهاي مورد بررسي در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
…………………………………….
ج – شرح کامل روش (ميداني، كتابخانهاي) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فيشبرداري و غيره) گردآوري دادهها :
…………………………………….
د – جامعه آماري، روش نمونهگيري و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
…………………………………….
ر- روش نمونه گیری و حجم نمونه:
…………………………………….
ز- ابزار تحقیق:
…………………………………….
هـ – روشها و ابزار تجزيه و تحليل دادهها:
…………………………………….
منابع :
…………………………………….
آسان داک: www.Asandoc.com
دانلود نمونه پروپوزال تکمیل شده، پروژه پر شده، طرح پیشنهادیه آماده