مقاله با ترجمه: آیا قارچ های میکوریزای آربسکولار توان بهبود قابلیت رقابتی کشت مخلوط ردیفی لوبیا سبزو شوید در برابر علف های هرز را بهبود بخشد؟
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :250,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
مقاله با ترجمه: آیا قارچ های میکوریزای آربسکولار توان بهبود قابلیت رقابتی کشت مخلوط ردیفی لوبیا سبزو شوید در برابر علف های هرز را بهبود بخشد؟ (۲۰۱۶)
چکیده
رقابت در منابع خاکی، نقش مهمی در بازده محصول سیستم های کشت مخلوط ردیفی ایفا می کند. شناخت اندکی در مورد عوامل اصلی درگیر در واکنش های رقابتی بین محصولات و علف های هرز برای مصرف مواد مغذی وجود دارد. از این رو، هدف این تحقیق مقایسه تاثیرات کلونی قارچ های میکوریزای آربسکولار (Funneli formis mosseae در روابط رقابتی بین گونه ای و تاثیر آن بر مصرف مواد مغذی و کنترل علف هرز در کشت مخلوط ردیفی شوید و لوبیای سبز می باشد. دو آزمایش میدانی با آرایشات عاملی بر اساس طرح بلوک به طور تصادفی کامل با سه تکرار در طول سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ اجرا شد. این عوامل سیستم هایی شامل موارد ذیل را کشف می کردند : a) کشت خالص لوبیای سبز (PhaseolusvulgariSL ) b) کشت خالص شوید (Anethum graveolenSL) در غلظت های متفاوت ( Plantus 75 و ۵۰ ،۲۵) و c) کشت ردیفی افزایش شوید + لوبیای سبز ( ۴۰+۲۵ ، ۴۰+۵۰ و ۴۰+ ۷۵ گیاه ). کلیه این تیمارها با کلونی میکوریزای آربسکولار (AM+) یا بدون میکوریزای آربسکولار (AM-) به کار برده می شوند. در هر دو سیستم کاشت، تلقیح با F.mosseae باعث افزایش غلظت فسفر، پتاسیم، آهن و روی گیاه شوید به ترتیب تا Mgk40، ۵۲۴، ۵۷ و ۰/۱ می شود. کاشت ردیفی مخلوط باعث افزایش غلظت Mn در لوبیای سبز (DW Mg 0/4) و شوید (DW Mg 0/3 ) و همچنین بازده دانه هر دو محصول ( به ترتیب g 198و g 161 ) می شود. کلونی AM باعث بهبود بازده دانه شوید و لوبیای سبز تا ۱۶۹ و g 177 به ترتیب در سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ می شود. بعلاوه، به کار بردن AM باعث افزایش قابلیت رقابتی کشت ردیفی مخلوط شوید + لوبیای سبز در برابر علف های هرز در سیستم های متفاوت کشت ردیفی مخلوط می شود. کشت ردیفی مخلوط به طور معنادار باعث تغییر غلظت علف هرز در مقایسه با کشت خالص می شود، چرا که چگالی علف هرز در کشت مخلوط ردیفی شوید+ لوبیای سبز کاهش می یابد. تنوع (H)، همواری( E) و فراوانی گونه های علف هرز برای کشت مخلوط ردیفی بیشتر از فراوانی گونه های علف هرز برای کشت های خالص است.