مقایسه مهارت های اجتماعی، حساسیت اضطرابی و فرسودگی تحصیلی در دانش آموزان با و بدون ناتوانی یادگیری
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :390,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
عنوان پروپوزال: مقایسه مهارت های اجتماعی، حساسیت اضطرابی و فرسودگی تحصیلی در دانش آموزان با و بدون ناتوانی یادگیری
قسمت هایی از پروپوزال:
بیان مسأله:
گروهی از دانش آموزان هستند که ظاهری طبیعی دارند، رشد جسمی، قد و وزنشان حاکی از بهنجار بودن آنان است و هوششان کم و بیش عادی و در مواقعی از همسالان خود بیشتر می باشد. به خوبی صحبت می کنند و از رفتار و اخلاق عادی برخوردارند، ولی وقتی برای یادگیری خواندن، نوشتن و حساب به مدرسه می روند، دچار مشکلات جدی می شوند و به اصطلاح گفته میشود این کودکان دارای ناتوانی یادگیری[۱] هستند. این کودکان در ابتدا اطمینان کافی به پیشرفت تحصیلی خود دارند، به تدریج در می یابند که سایر کودکان وضع درسی بهتری از آنان دارند و با گذشت چندماهی از سال اول تحصیلی در دبستان کم کم خود را متفاوت از دیگران می بینند و چه بسا احساس خودکم بینی به آن ها دست می دهد و اندک اندک اضطراب و بی اعتمادی در این کودکان ایجاد می شود و مشکلات را کاملاً درونی و گاه به کلی درمان ناپذیر می کند. مسائل روانی ناشی از ناتوانی در یادگیری می تواند در زمینه های گوناگون روان شناختی و تحصیلی فرد تأثیر منفی بگذارند (بویل و فورچلی[۲]، ۲۰۱۴).
متغیر دیگری که جای خالی آن در بسیاری از پژوهش ها دیده می شود و می تواند بر بسیاری از تبیین ها در مورد دانش آموزان دچار ناتوانی یادگیری تأثیر بگذارد، حساسیت اضطرابی است. دانشآموز با ناتوانی یادگیری با وجود هوش بهنجار، عملاً نميتواند با كلاس همراه گردد. به همين جهت اغلب اين افراد را به منزلهي فرد عقب مانده، تنبل يا بيانگيزه ميپندارند و از لحاظ احساسي و ارزشي آنان را طرد مينمايند كه اين خود به مرور زمان زمينه را براي دگرگونيهاي رفتاري هيجاني در آنها فراهم ميآورد. چرا كه از طرفي اضطراب آنها در مقابل تقاضاهايي كه زبان گفتاری و نوشتاري ايجاب ميكند، افزايش مييابد و پس از شكستهاي مستمر و يأس ناشي ازنارساخوانی، نارسانويسي و محاسبهی درست، دچار احساس شرم و تحقير ميشوند كه با گذشت زمان اين احساسها عميقتر ميگردد؛ به گونهاي كه در بزرگسالي احساس خشم، اضطراب، افسردگي و عزت نفس پایین نشان میدهد (احدی و کاکاوند، ۱۳۸۲).
……
مرور منابع:
کشمیری (۱۳۸۸) در مطالعه ای مقایسه ای به این نتیجه دست یافت که در دو عامل رفتارهای غیراجتماعی و تکانشی/پرخاشگری و نیز در نمره ی کل مقیاس مهارت های اجتماعی تفاوت های معنی داری بین دو گروه دانش آموزان با ناتوانی یادگیری و عادی وجود دارد.
………..
فرضيههاي تحقیق:
- بین مهارت های اجتماعی در دانش آموزان با و بدون ناتوانی یادگیری تفاوت معنی داری وجود دارد.
- بین حساسیت اضطرابی در دانش آموزان با و بدون ناتوانی یادگیری تفاوت معنی داری وجود دارد.
- بین فرسودگی تحصیلی در دانش آموزان با و بدون ناتوانی یادگیری تفاوت معنی داری وجود دارد.
- ………….
[۱] – learning abilities
[۲] – Boyle & Forchelli