هورمون رشد، گرلین، تمرینات تناوبی
- پس از پرداخت لينک دانلود هم نمايش داده مي شود هم به ايميل شما ارسال مي گردد.
- ايميل را بدون www وارد کنيد و در صورت نداشتن ايميل اين قسمت را خالي بگذاريد.
- در صورت هر گونه مشگل در پروسه خريد ميتوانيد با پشتيباني تماس بگيريد.
- براي پرداخت آنلاين بايد رمز دوم خود را از عابربانك دريافت كنيد.
- راهنماي پرداخت آنلاين
- قيمت :130,000 ریال
- فرمت :Word
- ديدگاه :
متغیرها: هورمون رشد، گرلین، تمرینات تناوبی
توضیحات: ۱۵ صفحه فارسی (word) با منابع کامل
دانلود پروژه آماده (فصل دوم پایان نامه آماده) با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها از طریق مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف تهیه شده و مناسب برای انجام پایان نامه تربیت بدنی، انجام پروپوزال زیست شناسی، تهیه پرسشنامه و استخراج مقاله داخلی و خارجی از پایان نامه و پروژه کلاسی می باشد.
خلاصه ای از کار:
تمرينتناوبي شديد به وهلههاي تکراري با فعاليتهاي تناوبي به نسبت کوتاه با شدت تمام يا شدتي نزديک به شدتي که VO2peak بهدست ميآيد (۹۰%ofVO2peak≤) نسبت داده ميشود. با توجه به شدت تمرينات، يک تلاش HIT ممکن است از چند ثانيه تا چندين دقيقه طول بکشد که وهلههاي گوناگون بهوسيلهي چند دقيقه استراحت يا فعاليت با شدت کم از هم جدا ميشوند (بارگومستر[۱] و همکاران ۱۹۹۸، ۹۸: ۶). ويژگي بارز اينگونه تمرينات حجم خيلي کم آن ميباشد (جیباد[۲] و همکاران ۲۰۰۸، ۲۶)، که در يک مطالعه تنها با ۶ جلسه تمرين در طول ۲ هفته بهبود قابل توجهي در عملکرد ورزشي مشاهده شد (گورد و همکاران ۲۰۱۰، ۳۵۷-۳۵۰). يک وهله فعاليت شديد نياز به ميزاني از بازسازي ATP از هر يک از دستگاههاي انرژي دارد.
…………..
………………
……………….
…………………
…………….
تولید استخراج از جسد: قبل از توسعه فنون مهندسی ژنتیک و کاربرد فنون نوترکیبی ژنتیکی در تولید محصولات و فرآورده های مختلف، هورمون رشد از جسد استخراج می شد و بیشتر در درمان کودکانی که رشد کندی داشتند کاربرد داشت. بیش از ۲۷۰۰۰ کودک در سراسر دنیا به وسیله این نوع هورمون مورد معالجه قرار گرفتند ولی به علت کمبود این هورمون معالجه به طورکامل نمی توانست صورت بگیرد و باید مقدار کمتری به کار برده می شود و لذا رشد کودک به کندی می گرایید. یکی دیگر از معایب ا ستفاده از این نوع هورمون رشد که سبب شد از سال ۱۹۸۵ در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی کاربرد آن ممنوع شود پیدایش بیماری کروتزفلذجاکوب (GJD) بود. بیماری GJD سلولهای عصبی ومغزی را آلوده میسازد.
لذا در مرحله استخراج هورمون رشد از غده هیپوفیز این هورمون نیز ممکن است آلوده به عامل بیماری GJD (پریون نام دارد و ساختمان آن پروتئینی است) شود. به همین دلیل امروزه هورمون رشد نوترکیب برای معالجه استفاده میشود. ۲- استفاده از محرک ها[۳]: محققانی مانند سندی شاو[۴] و دارک پیرسون[۵] که بر روی افزایش طول عمر کار میکردند پیبردند که میتوان به وسیله اسیدهای آمینه مشخصی، غده هیپوفیز را در جهت تولید هورمون رشد تحریک کرد (فلورین و همکاران ۱۹۹۶، ۵۱۷-۴۸۱). با استفاده از این روش، دیگر لازم نیست که هورمون رشد را چه به طریق تزریقی چه خوراکی وارد بدن کرد بلکه این مواد به صورت کپسولهای خوراکی مورد استفاده قرار میگیرند از معایب این روش این است که اسیدهای آمینهای که به عنوان محرک استفاده میشوند در معده به وسیله مواد صفراوی تجزیه میگردند. لذا زمانی که این اسیدها وارد جریان خون میشوند تغییر شکل می یابند و یا اثر اولیه را از دست میدهند. بعضی از هورمونهای رشد را میتوان با افشانه به زیر زبان زد تا بدون این که به معده برود از طریق زبان جذب شود. ولی این محرکها را نمیتوان به این طریق استفاده کرد زیرا مولکول اسید آمینه مورد نظر آن قدر بزرگاند که قابل جذب شدن نیستند (بروم[۶] و همکاران ۲۰۰۷، ۲۱۷۱-۲۱۶۵؛ راسموسن[۷] و همکاران ۲۰۱۰، ۱۵۳-۱۴۷).
………………
– چگونه ترشح هورمون رشد را افزايش دهيم؟
…………….
– نقشهای کاتابولیکی هورمون رشد
………………
………………
– گرلین
گرلين اولين بار توسط كوجيما و کان گاوا در سال ۱۹۹۹ به عنوان يك ليگاند درونزاي GHS-R معرفي شد. هيچ شباهت ساختاري بين گرلين و ليگاندهاي اکسينتيك[۸] آن (GHSs) وجود ندارد. گرلين يك پپتايد حاوي ۲۷ يا ۲۸ اسيدآمينه بوده كه توالي آن بين گونههاي مختلف به خوبي حفظ شده است (كوجيما و کان گاوا ۲۰۰۵، ۵۲۲-۵۹۵).
…………..
– گرلين به عنوان يك پپتايد معدهاي- مغزي
…………….
…………….
…………….
……………..
- کاتارینات، تی بورر. (۱۳۸۹). هورمون ها و فعالیت ورزشی. ترجمه: عباسعلی گایینی، مریم کوشکی جهرمی، محمدرضا حامدی نیا، تهران: انتشارات سمت.
- Gibala MJ, McGee SL. (2008). Metabolic adaptations to short-term high-intensity interval training: a little pain for a lot of gain? Exerc Sport Sci Rev; 36(2).
- Laursen PB, Jenkins DG. (2002). The scientific basis for high-intensity interval training: optimising training programmes and maximising performance in highly trained endurance athletes. Sports Med; 32(1).
- Gibala MJ, Little JP, Macdonald MJ, Hawley JA. (2012). Physiological adaptations to low-volume, high-intensity interval training in health and disease. J Physiol; 590(Pt 5).
………………….
……………..
……………….
آسان داک: www.Asandoc.com
[۱] . Burgomaster
[۲] . Gibad
[۳] . Stimulants
[۴] . Sandy Shaw
[۵] . Durk Pearson
[۶] . Broom
[۷] . Rasmussen
[۸]. Oxyntic